1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2014 13:44

Ο Άρης έγραψε ιστορία με επιστροφή Φίνου

Την επιστροφή του Σπύρου Φίνου στην τεχνική ηγεσία του Άρη ανακοίνωσαν οι «κιτρινόμαυροι». Μετά από εννιά συνεχόμενες ήττες και την είσοδο στα πλέι άουτ η διοίκηση του Άρη επανέφερε τον Σπύρο Φίνο που αντικατέστησε τον Βαγγέλη Κουτσονίκα. Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά της Volleyleague ένας προπονητής που παύθηκε στη μέση της σεζόν και να επιστρέψει στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Φίνος με συνεργάτη τον Παπαδόπουλο παύθηκαν αιφνίδια από την διοίκηση του Άρη στις 11 Φεβρουαρίου 2014 μετά την εντός έδρας ήττα από τη Νίκη Αιγινίου με 3-2 την 15η αγωνιστική. Τις τελευταίες επτά αγωνιστικές προπονητής ήταν ο Βαγγέλης Κουτσονίκας.

Ο Φίνος ανέλαβε τα ηνία του Άρη στις 26 Νοεμβρίου μία ημέρα μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 (7η αγωνιστική) και την παραίτηση του Αντρέι Κράβαρικ. Έμεινε στον πάγκο του Άρη για 8 αγωνιστικές διάστημα κατά το οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης σημείωσε 5 νίκες και 3 ήττες εκ των οποίων οι δύο με 3-2 σετ.

Οι λόγοι που η διοίκηση του Άρη επέλεξε τον Σπύρο Φίνο από τον Τάσο Κουμπλή είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά το υπάρχον δυναμικό της ομάδας και επειδή όλοι αναγνωρίζουν πως ήταν λάθος η απομάκρυνση του τον περασμένη Φεβρουάριο.

Η λιτή ανακοίνωση του Α.Σ.Άρης:

Το Τ.Α.Π. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Φίνο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.