1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2014 19:14

Διακοπή και ένταση στο Ρέντη!

Πολλά νεύρα διακοπή του αγώνα Ολυμπιακού - Παναχαικής για το πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ. Ο αγώνας διακόπηκε στα μέσα του τρίτου σετ, κι ενώ το σκορ ήταν 1-1 και 12-11!
Στην προθέρμανση, ο Νίκος Ρουμελιώτης λογομάχησε με τον φροντιστή του Ολυμπιακού Σπύρο Μπλέτσα που πήγε να πάρει το καλάθι με τις μπάλες , αφού οι Πατρινοί είχαν κρατήσει και το δεύτερο εναποθέτοντας τα ρούχα τους. Στη συνέχεια δυο φίλαθλοι έβρισαν τον Ρουμελιώτη, αυτός τους απάντησε και με δεδομένο,  τα παράπονα των παικτών του Ολυμπιακού για τη συμπεριφορά του αρχηγού της Παναχαικής στο ματς της Πάτρας δυναμιτίσθηκε η ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Ρουμελιώτης ήταν στο στόχαστρο των θεατών,  χωρίς να απαντήσει.
Μετά την ισοφάριση, οι αναπληρωματικοί της Παναχαικής με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη, άρχισαν να τραγουδάνε και να χτυπούν παλαμάκια, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 4-5 θεατές προς τη πλευρά τους. 'Ενας θεατής έβρισε τον Γιώργο Λυκούδη, ο προπονητής της Παναχαικής στράφηκε προς την πλευρά του , του είπε "σε βλέπω, θα τα πούμε μετά" χωρίς να του γίνει κάποια παρατήρηση από τη διαιτητή Μουλά, που έχασε τον έλεγχο του αγώνα. Το ματς διακόπηκε  χωρίς λόγο για 15 λεπτά,  χωρίς να επιβληθεί κάποια ποινή, ο κομισάριος Αλέξανδρος Βαρθαλίτης, ζήτησε να απομακρυνθούν αυτοί που έβριζαν τον Ρουμελιώτη και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η Ειρήνη Μουλά έδωσε πόντο υπέρ του Ολυμπιακού, με την αιτιολογία ότι η μπάλα χτύπησε στην οροφή, χωρίς να έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Η είσοδος του Παναγιώτη Ρουμελιώτη στον αγωνιστικό χώρο, είχε ως αποτέλεσμα να φωνάζουν ειρωνικά 4-5 οπαδοί του Ολυμπιακού το όνομα του, κι αυτός όταν πήγε στο σερβίς τους είπε "άντε γ..." ανάβοντας περισσότερο τα αίματα.
Στο 15-11 του τέταρτου σετ ο Μπρίνκμαν έκανε μπλοκ στον Γιορντάνοφ, ο Καναδός "έκραξε" τον Βούλγαρο,αυτός ήρεμα ζήτησε το λόγο, μετά απο ολιγόλεπτη συνομιλία τελείωσε το συμβάν και η διαιτητής Ειρήνη Μουλά έδειξε κίτρινη κάρτα και στους δυο παίκτες.

Κι όλα αυτά σε ένα γήπεδο, όπου βρίσκονται μόλις 100 θεατές...

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται χωρίς τους  τραυματίες Καλντέιρα, Σμαραγδή.

12 σχόλια

  • Comment Link dimitris1 Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 18:35 posted by dimitris1

    Υποστηρίζετε τον Ρουμελιώτη από άγνοια ή από συμφέρον?Άλητες έχουν στις εξέδρες όλες οι ομάδες.Θυμάστε κλοτσιά στην Τέζα ραντεβού θανάτου πρασινοκόκκινων.Και μόνο που συγκρίνουμε αθλητή με τα πρεζάκια της εξέδρας δείχνει την κατάντια μας.Και μόνο που αθλητής έχει κόντρα με οπαδούς την ώρα του αγώνα είναι απαράδεκτο.Και την μάνα του να βρίζουν είναι υποχρεωμένος να μην κοιτάζει τίποτα άλλο πέρα από τον αγώνα του.Ο Ρουμελιώτης βέβαια φροντίζει κάθε εβδομάδα να δημιουργεί κόντρες.Όποιος δεν έχει δει τον Ρουμελιώτη να βρίζει ας πάει ένα ραντεβού στον οφθαλμίατρο.

  • Comment Link σιμος Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 17:26 posted by σιμος

    Ναι φιλε οι Ρουμελιωτηδες σου φταινε για τους αλητες σας στην κερκιδα που εχουν κανει επεισοδια σε ολα τα αθληματα.Εδω πλακωθηκαν στο πολο με τους.....συγγενεις της Βουλιαγμενης.Οσο για τους Ρουμελιωτηδες που λες τους ξερουν για την προσφορα στο αθλημα παντου.Εσενα????Ζουγκαλα???Λιγο ντροπη ρεεεε αλλα που να τη βρειτε εκει....διδαξατε ηθος παλι

  • Comment Link panacha Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 17:23 posted by panacha

    Ποια Μουλα..Στους τελικους,για να κερδισει καποιος τον Ολυμπιακο,θα πρεπει να βαζει 30 ποντους,για να τους δινει η παραγκα της ΚΕΔ.Λυπαμε την Αξιοπρεπεστατη ομαδα της Συρου,την Κηφισια και τον Εθνικο. Θα τιμωρηθει η εδρα του Ολυμπιακου;Τι εγραψε η Μουλα και ο Βαρθαλιτης;

  • Comment Link gen Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 16:56 posted by gen

    μαλλον ο οπαδικος σου φανατισμος για την παναχα σου σε εχει τυφλωσει γιατι δεν υποστηριζω καμια μεγαλη ομαδα.προβατο δεν θα γινω ουτε για τον ολυμπιακο ουτε για την παναχαιακη ποτε των ποτων και ειμαι πολυ περηφανος για αυτο.φυσικα και ισχυουν αυτα που γραφει το αρθρο αλλα μαλλον τα διαψευδεις λογω κομπλεξ.το πρωταθλημα δεν θα καθαρισει αν πεσει η παναχα και η νικη αλλα αν σταμτατησει να παιζει η ντροπη του αθληματος θα ειναι κερδος για το βολει.οσοι γνωριζουν τον κυριο νικο εχουν την ιδια αποψη με εμενα.αν το 5-1 αναφερεται στα αγαπημενα σας ραντεβου ξυλου εχω να πω πως ειτε ειναι 1 με 5 ειτε 1000 με 1000 οσοι πηγαινουν σε αυτα ειναι η αποδειξη οτι ο ανθρωπος προερχεται απο πιθηκο.

  • Comment Link ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΜΠΑΛΛΟΣ Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 10:35 posted by ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΜΠΑΛΛΟΣ

    Αν αυτό είναι το βόλεϋ που θέλετε το έχετε.... τα καταφέρατε....αύριο θα βρίζετε τον Γιορτάνοφ γιατί επειδή θα παίζει σε μια άλλη ομάδα (ίσως μικρότερης εμβέλειας από τον Ολυμπιακό) ίσως και το Χριστοφιδέλη, τον Κουρνέτα...
    Είναι ωραίο λοιπόν είκοσι αληταράδες να σου βρίζουν τη μάνα, τη γυναίκα και ότι άλλο αυτοί επιθυμούν.
    Ο Ολυμπιακός δεν έχει την ανάγκη καμιάς Μουλά (εξ άλλου δεν φταίει αυτή που έγινε διαιτητής) ούτε κανενός κομπλεξικού που αποφασίζει να περάσει το απογευματινό του Σαββάτου βρίζοντας και χυδαιολογόντας.
    Αν τόσο πολύ ενόχλησε η ήττα του πρώτου γύρου ας φταίει γιαυτό ο κάθε Ρουμελιώτης.
    Μήπως όμως για τις ήττες του Ολυμπιακού φταίει κάτι άλλο; Μήπως.............

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.