1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-03-2014 14:08

«Το Δ.Σ. γνώριζε και συναίνεσε στον αποκλεισμό Ανδρεάδη»

Ανακοίνωση στήριξης στον προπονητή Σάκη Μουστακίδη εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με αφορμή τον αποκλεισμό του Ανδρέα Ανδρεάδη από την αποστολή του αγώνα με τη Λαμία.
Αναλυτικά

«Όπως είναι λογικό και αυτονόητο η Διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης στήριξε και εξακολουθεί να στηρίζει τον προπονητή της ομάδας κ. Θανάση Μουστακίδη σε όλες του τις αποφάσεις.

Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, το ΔΣ του Εθνικού δηλώνει ότι, σχετικά με τον αποκλεισμό του αθλητή της ομάδας κ. Ανδρεάδη Ανδρέα από την αποστολή για τον αγώνα στη Λαμία, όπως είναι αυτονόητο, γνώριζε τα πάντα και σε συνεργασία με τους προπονητές συναίνεσε και στηρίζει την απόφασή τους. 

Είναι γνωστό ότι ο αθλητής υπέπεσε σε σοβαρό παράπτωμα και μετά την γραπτή του απολογία, αναμένεται η συνεδρίαση του Δ.Σ. και του πειθαρχικού οργάνου του Συλλόγου το αργότερο έως την ερχόμενη Τρίτη για την λήψη απόφασης επί του θέματος.

Το ΔΣ του Συλλόγου και τα αρμόδια όργανα δεν ήταν εφικτό να συνεδριάσουν νωρίτερα, λόγω απουσίας πολλών μελών του Συμβουλίου εκτός πόλης για διάφορους λόγους».

3 σχόλια

  • Comment Link alx Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 17:26 posted by alx

    Συμβιβασμος σημαινει.....ξεφτιλα! !!!Εθνικαρα ολε ..

  • Comment Link oeo Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 10:14 posted by oeo

    καλα βρε δε σας είπαμε να φέρετε μαζί σας και τον Δεληκώστα από τη Λαμία να τελειώνουμε?

    κ ο iron-πουλος ας αφήσει την ομάδα ήσυχη...

  • Comment Link ΛΕΩΝΙΔΑΣ Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 00:00 posted by ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΡΑΒΟ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.