1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2014 14:38

Ζαχαρίας Καμαρίκος: «Στον αρχιμάστορα της αναγέννησης Δημήτρη Μελισσανίδη»

Ο έφορος του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ Ζαχαρίας Καμαρίκος εκ μέρους των παικτών αφιέρωσε τον τίτλο του League Cup στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Κωνσταντίνο Κωτσάτο, τον αντιπρόεδρο Αλέξη Αλεξίου και στον «αρχιμάστορα της αναγέννησης της ΑΕΚ» Δημήτρη Μελισσανίδη:
«Αυτός ο τίτλος σημαίνει ότι η αναγέννηση της ΑΕΚ ξεκίνησε με αυτό τον τίτλο στο Λιγκ Καπ. Οι παίκτες αφιερώνουν αυτόν τον τίτλο στον πρόεδρο Κωνσταντίνο Κοτσάτο και τον αντιπρόεδρο Αλέξη Αλεξίου αλλά και στον αρχιμάστορα της αναγέννησης της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη. Η ΑΕΚ θα συνεχίσει την προσπάθεια για την ενίσχυση του τμήματος με στόχο να κατακτήσει η ομάδα ένα κύπελλο και ένα πρωτάθλημα. Με τον κόσμο στο πλευρό μας έχουμε δύναμη αλλά και μεγάλες ευθύνες έναντι της ιστορίας του συλλόγου. Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ έκανε την αρχή και ελπίζω η χρονιά να συνεχιστεί το ίδιο καλά σε όλα τα τμήματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.