1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-01-2014 17:48

Σοκ στην ΑΕΚ με παραίτηση Κλαρούδα!

Κεραυνός εν αιθρία στην ΑΕΚ με τον Γιώργο Κλαρούδα να παραιτείται επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η διοίκηση του ΤΑΑ προσπάθησε να τον μεταπείσει αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό. Προσωρινός προπονητής και ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ αναλαμβάνει ο Άκης Φλαούνας.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Τ.Α.Α  ΑΕΚ με λύπη της ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κλαρούδας υπέβαλε για προσωπικούς λόγους την παραίτησή του από το πόστο του προπονητή της ομάδας μας και παρά τις προσπάθειες που έγιναν προκειμένου να μεταπειστεί, αυτό στάθηκε αδύνατο. Η διοίκηση του Τ.Α.Α ΑΕΚ ευχαριστεί τον Γιώργο Κλαρούδα για τις υπηρεσίες του και τού εύχεται «καλή επιτυχία» στη συνέχεια της καριέρας του. Χρέη προπονητή στην ομάδα αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα συνεργάτης του, Άκης Φλαούνας».

5 σχόλια

  • Comment Link aekara Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 17:21 posted by aekara

    Ο Μακρής έβγαλε και τον Παπακυριάκου απο την ομάδα...οταν τον επιασε να χασκογελάει μετα απο ηττα της ομάδας...ο κλαρουδας ανεβασε την ομαδα και ειναι πολυ καλος προπονητης...κριμα που τον εκαναν να φυγει απο την ομαδα...λετε να δουμε πρωτο τον ζαλμα ? θα δειξει...οχι και φλαουνας ρε παιδια...ημαρτον...

  • Comment Link ΓΕΡΟΣ Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 13:16 posted by ΓΕΡΟΣ

    Σε αυτή την ομάδα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα φέτος..Οι ειδήσεις είναι για να δημιουργούν εντυπώσεις μόνο..Κουμάντο κάνει το € κι αυτοί που ΔΕΝ τα δίνουν..
    Δεν ήξερες..δε ρώταγες?

  • Comment Link ΓΕΡΟΣ Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 13:15 posted by ΓΕΡΟΣ

    Σε αυτή την ομάδα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα φέτος..Οι ειδήσεις είναι για να δημιουργούν εντυπώσεις μόνο..Κουμάντο κάνει το € κι αυτοί που ΔΕΝ τα δίνουν..
    Δεν ήξερες..δε ρώταγες?

  • Comment Link ΑΕΚ_ΝΦ Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 21:13 posted by ΑΕΚ_ΝΦ

    Ο Φλούνας μην νομίζει ότι θα είναι πρώτος προπονητής. Προπονητής θα είναι oπως πάντα ο Μάνος Μακρής. Για να δούμε τι θα δούμε.

  • Comment Link alkis Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 17:17 posted by alkis

    μεγαλο σοκ.... αντε να δουμε ποια ομαδα σου έχει κανει καλύτερη πρόταση

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.