1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2014 00:38

Εθνικός: «Ας πάψουν στον Άρη να σπέρνουν θύελλες και να θερίζουν ανέμους»

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Α.Σ.Άρης για την απαγόρευση εισόδου των οπαδών του στον χθεσινό αγώνα των δύο ομάδων στην Αλεξανδρούπολη. Η ανακοίνωση:

«Τα εσωτερικά προβλήματα και τις οργανωτικές αδυναμίες της ομάδας του Άρη δεν είναι αρμόδιος ο Εθνικός για να τις λύσει. Ο Εθνικός αποτέλεσε και αποτελεί, όπως έχει αποδείξει υπόδειγμα φιλοξενίας όλων των φιλάθλων που θέλουν να παρακολουθήσουν αγώνες στην έδρα του. Τώρα, αν η "ανοδική πορεία" μιας ομάδας δημιουργεί τόσα προβλήματα, ώστε να μην μπορούν οι υπεύθυνοι του Άρη να συνεννοηθούν και να εφαρμόσουν τα προβλεπόμενα δεν φταίει ο Εθνικός και κανένας άλλος.

Άραγε, η ομάδα του Άρη μπορεί να απαντήσει στα εξής ερωτήματα;

1) Γιατί δεν παρευρέθη κανένας εκπρόσωπος ούτε της ομάδας τους, ούτε φυσικά των οργανωμένων οπαδών στη σύσκεψη της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Αλεξανδρούπολη πριν από 10 μέρες; Όπως είναι γνωστό, ο Εθνικός σε συνεργασία με την Αστυνομία

αποφασίζει τη διάθεση των εισιτηρίων σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας μόνο ονομαστικά και με λίστα, πράγμα που γνώριζαν εδώ και 10 μέρες οι άνθρωποι του Άρη.

2) Για να ικανοποιηθούν οι άνθρωποι του Άρη και οι φίλαθλοι τους είναι άραγε λογικό να αδειάσει μέρος της κερκίδας, η οποία ήταν ήδη γεμάτη, πολύ πριν την έναρξη του αγώνα και όχι μόνο από μικρά παιδιά, όπως θέλουν να βλέπουν οι υπεύθυνοι του Άρη;

Ο Εθνικός ουδέποτε αρνήθηκε την είσοδο των αντίπαλων φιλάθλων, φτάνει αυτή να γίνεται σύμφωνα με τον τρόπο που θεωρεί σωστό τόσο ο Εθνικός, όσο και η Αστυνομία.

Ας πάψουν λοιπόν, στον Άρη να σπέρνουν θύελλες και να θερίζουν ανέμους, γιατί οι μεγάλες ομάδες φαίνονται όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά και στην οργάνωση».

 

Άρης: «Αγανάκτηση για τη στάση της αστυνομίας και του Εθνικού»

10 σχόλια

  • Comment Link Εβρίτης Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 15:22 posted by Εβρίτης

    Στις 07/01/2014 ήρθε η απόφαση της αστυνομίας στα γραφεία του Συλλόγου, όπως προαναφέραμε στη σύσκεψη δεν ήταν κάποιος παρόν από την πλευρά του Συλλόγου μας, που ανέφερε να μη διατεθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα, ωστόσο η αστυνομία άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεμονωμένης μετακίνησης του κόσμου όπως και έγινε. (Από ανακοίνωση του Άρη).Δηλαδή η αστυνομία δεν επέτρεψε να μπουν στο γήπεδο οι οπαδοί του Άρη.Όσοι ήρθαν μεμονωμένα στο γήπεδο μπήκαν.Ο Εθνικός γιατί φταίει??που δεν πίεσε την αστυνομία να αλλάξει την απόφαση της??

  • Comment Link pamvo -fan Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 14:39 posted by pamvo -fan

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ(ΔΛΔ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΒΟΛΛΕΥ ΜΕ ΔΥΟ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗς ΑΞΙΑΣ ΟΜΑΔΕΣ).

  • Comment Link pamvo-fan Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 13:11 posted by pamvo-fan

    φιλοι του εθνικου η ερωτηση ειναι απλη,μαλλον εσεις μπερδευοσαστε και ψαχνετε φαντασματα δολους κ.λ.π .

    ναι εχω δολο ,και μπερδευω τα πραγματα για να σας αποροσανατολισω ,θελω να σας νικησω για να μπω στην τετραδα .....!!!!

  • Comment Link Ethnikos fan Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 13:11 posted by Ethnikos fan

    Τα εισιτήρια δεν τα εκδίδω ούτε εγώ ούτε ο Ethno fan φαντάζομαι. Όποιος θέλει να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα μπορεί να έρθει πριν τον αγώνα, να αγοράσει και να τον δει. Σε κανέναν μας δεν ρωτάνε τι ομάδα είμαστε. Τόσοι και τόσοι το κάνουν. Το Σάββατο άλλωστε είχε και μπαμπάδες με παιδιά και τις φανέλες του Άρη μέσα στο γήπεδο. Τους πείραξε κανένας; Ασχολήθηκε κανένας μαζί τους; Όχι κύριοι. Μη λέτε ότι θέλετε.

  • Comment Link pamvo-fan Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 12:48 posted by pamvo-fan

    ΜΑΛΙΣΤΑ.....!!!!!!!!!!!!!

    δλδ φιλε ethno fan μονο στην ομαδα του παμβοχαικου θα δωσετε εισητηρια ?
    αν μια παρεα5 φιλαθλων απο καβαλα ερθει βολτα στην αλεξανδρουπολη και θελει να δει τον οποιοδηποτε αγωνα του εθνικου ,δεν μπορει να τον δει ?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.