1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1225
04-01-2014 17:08

Oλυμπιακός κατά ΕΟΠΕ και ΑΕΚ

Η απόφαση της ΚΕΔ να επαναληφθεί το ντέρμπι της Α1 γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, προκάλεσε την έκρηξη των "ερυθρολεύκων", που εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση κατά της Ομοσπονδίας και της ΑΕΚ.
"Επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη! Ο αγώνας βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακου ΑΕΚ θα ξαναγίνει,ξεκινώντας από την αρχή!!! Για την ιστορική αυτή απόφαση,θέλουμε να αποδώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ΕΟΠΕ,που εφάρμοσε τον τόσο αυτό άδικο κανονισμό,ο οποίος ισχύει μόνο στη δική της προκηρυξη πρωταθλήματος. Τα δικαιούται η ΕΟΠΕ,αφού επιτέλους ξεκίνησε να εφαρμόζει,χωρίς ερμηνεία,τους κανονισμούς.

Θυμίζουμε ότι, πριν λίγα μόλις χρόνια,η ίδια Ομοσπονδία στέρησε από τον Ολυμπιακο το Κύπελλο Ελλάδας,αποφασίζοντας ενάντια στον κανονισμό, να μη διοργανώσει τον τελικό,μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκου από την ομάδα μας. Είναι τελικά η δικαιοσύνη τυφλή ή βλέπει κατά το δοκούν; Συγχαρητήρια όμως και στην ΑΕΚ! Διεκδίκησε με σθένος στα χαρτιά ένα χαμένο ματς!

Δικαίωσε έτσι αναδρομικά τον Ολυμπιακο,που είχε κάνει το ίδιο στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι με την Καλαμαριά. Απέδειξε σαφώς ότι πλέον σέβεται τους κανονισμούς των πρωταθλημάτων και τους αναγνωρίζει,ενώ φυσικά εξέπληξε το πανελλήνιο με την κωλοτούμπα ηθικής που έκανε.

Η μόνη απορία που έχουμε, είναι αν θα κυκλοφορήσουν και αντίστοιχα μπλουζάκια,που με καμάρι φορούσαν οι οπαδοί της ....".

7 σχόλια

  • Comment Link pao29 Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 16:42 posted by pao29

    AEKVCfan αντι να ασχολεισαι με συντακτικο μπορεις να μου πεις αν αυτοι που εκαναν τα επεισοδια στο γηπεδο αιγαλεω ειναι και οπαδοι του βολλευ της αεκ;μηπως θυμασαι και τις περσινες κλωτσιες;

  • Comment Link volley1 Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014 22:37 posted by volley1

    ανθρωποκτονια ειναι οταν πεθαινει ανθρωπος και οχι βοδι.συγγνωμη στα βοδια που τα εξισωνω με κτηνη-χουλιγκανς .

  • Comment Link amaral Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014 20:24 posted by amaral

    Εμετική ανακοίνωση και φρασεολογία . Ντροπή πραγματικά κάποιοι να βάζουν στην ζυγαριά επειδή τους συμφέρει όσα έγιναν εκείνο το απόγευμα του 2007 όπου ένα νέο παιδί ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ από κάποιους "αγνώστους" που ... δεν γνωρίζουμε και την οπαδική τους απόχρωση . Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από την ομάδα αυτή .

    υ.γ: ΔΕΝ είμαι οπαδός της ΑΕΚ αλλά οπαδός του Παναθηναϊκού .

  • Comment Link geoRge21 Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014 18:10 posted by geoRge21

    Η αμηχανια του ολυμπιακου ειναι ξεκαθαρη.δεν ξερει πως να χειριστει και πως να δικαιολογισει τα αδικαιολογητα.
    Ανακοίνωση επιπέδου... Ολυμπιακού εξέδωσε το Πειραϊκό σωματείο επειδή θα αναγκαστεί να παίξει στα ίσα το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο γυναικείο βόλεϊ.
    Με χιούμορ που θα μπορούσε να παγώσει και την Σαχάρα στις 12 το μεσημέρι ο Ολυμπιακός ειρωνεύεται την απόφαση, κατακρίνει την ΕΟΠΕ επειδή έχει κανονισμούς που δεν επιτρέπουν στους διαιτητές να δίνουν την νίκη όπου θέλουν χαρίζοντας 8 πόντους χωρίς να... παιχτούν στον Ολυμπιακό με μία λάθος απόφαση, ρεκόρ που θα ζήλευαν και τα αστέρια της παράγκας, και προσπαθούν να εξισώσουν την απόφαση επανάληψης του αγώνα με την απονομή πρωταθλήματος στα χαρτιά επειδή ένας παίκτης της Καλαμαριάς είχε παίξει δύο ματς με την Σεντ Μίρεν το καλοκαίρι του 2007. Ξεχνάνε βέβαια πως οι ίδιοι το 2005 είχαν κάνει ολόκληρη καμπάνια για τους αγώνες που πρέπει κρίνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά όταν πρωτόδικα τους είχαν αφαιρεθεί 5 βαθμοί για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης που ποτέ δεν άρχισε λόγω επεισοδίων και 3 χρόνια μετά... θριάμβευσαν στα χαρτιά και πήραν το πρωτάθλημα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση του βόλεϊ απλά τους δόθηκε ένα παιχνίδι στα χαρτιά με πόντους που ποτέ δεν παίχτηκαν και η ομοσπονδία δεν είχε άλλη επιλογή από την επανάληψη όταν ακόμη και οι ίδιοι οι διαιτητές κατόπιν εορτής παραδέχτηκαν το λάθος τους. Eπίσης ενδιαφερον θα είχε να ερωτηθεί ο υπογράφων τι εννοεί για τα μπλουζάκια επειδή τα μόνο μπλουζάκια που θυμόμαστε τότε ήταν αυτά που είχε φτιάξει και φόραγε με καμάρι όντως ο Ριβάλντο και είχαν πάνω διάφορες παραλαγές του αριθμού 4. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΟΣΦΠ διαμαρτύρεται και για το κύπελλο του 2007 που δεν έγινε ο τελικός λόγω του θανάτου του Φιλόπουλου στα τραγικά επεισόδια της Λεωφόρου λαυρίου.

  • Comment Link kwnnos Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014 17:32 posted by kwnnos

    ποιός υπογράφει αυτή την "ανακοίνωση του Ολυμπιακού" δεν μας λέτε όμως!!!!

    Ότι να ναι εκεί στον Ολυμπιακό...

    -Μπλέκει το βόλει με άλλο άθλημα...

    -Την ανθρωποκτονία ενός ανθρώπου την θεωρεί ισάξια της στατιστικής των τροπαίων (που την αλλοίωσε η ΕΟΠΕ - λες και αμα γινόταν ο τελικός το είχε σίγουρο το τρόπαιο- - φαντάζομαι στην δοργάνωση της Παιανίας αναφέρονται -)

    -Ευτυχώς ξέρει ότι ο κανονισμός προβλέπει τέτοια απόφαση και δεν κάνει και ενσταση στην απόφαση της ΕΟΠΕ!!!(δεν το έχετε σκεφτεί ε?)

    -Άμα είχε γίνει για την ομάδα τους κάτι παρόμοιο θα είχαν μεταφέρει τις γιορτές πιο μετά για να μην υπάρχουν αργίες και να μην αργήσει η απόφαση (που πάλι η ίδια με αυτή θα ήταν)

    -Μιλάει για την αθλητική ηθική που δεν έχει η ΑΕΚ και έχει εκείνος.Εκεινή την ώρα δεν έβλεπαν στα στατιστικά τους ότι έχει δίκαιο η ΑΕΚ που διαμαρτυρόταν και σωστά κατέθεσε ένσταση?Γιατί η ΑΕΚ στα στατιστικά της το επιβεβαίωσε και το υποστήριξε μέχρι τέλους.

    -Τέλος να σας θυμίσω, επειδή λέει για το παιχνίδι Ολυμπιακός - Καλαμαρια (στο ποδόσφαιρο) ότι ο Ολυμπιακός φοβόταν πολύ την Καλαμαριά και έκανε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παχτη? και τώρα λεέι το τμήμα του βόλει ότι δικαιώνετε για μια ενέργεια της εταιρία Ολυμπιακός (ΠΑΕ)...
    Ολυμπιακποι παράγοντες...
    θυμάστε τι έχει γίνει στο πρόσφατο ποδοσφαιρικό παιχνιδι, με μεγάλη εθνική συμμασία,της ΕΘΝΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ; η αθλητική ηθική που έχουν οι Ελληνες αποδεικνύετε στο fair play (ΕΥΤΥΧΩΣ) της ΕΠΟ που ενημέρωσε την αντίπαλο της Εθνικής μας ότι δεν μπορούν να μην δηλώσουν τρίτο τερματοφύλακα...αν δεν το είχε κάνει και είχαν δηλώσει αλλιώς την λίστα τους οι αντίπαλοι μας η Εθνική θα έκανε ένσταση και θα κέρδιζε το παιχνίδι όχι απλά θα επαναλαμβανόταν , όπως τώρα!!!
    Αποδείξτε ότι κερδίσατε δίκαια και ξανακερδίστε τα "χανουμάκια" και αφήστε τα περι δικαιοσύνης και fair play*

    *μεγαλειώδης κίνηση η συνέντευξη του Κουρνέτα μία εβδομάδα μετά το ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην Α1 ανδρών (γιατί εδώ μιλάμε για βόλει όχι για ποδόσφαιρο-λεφτά)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.