1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-11-2013 14:07

Διεθνές Χριστουγεννιάτικο τουρνουά στο Λουτράκι

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το SPORTCAMP σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) διοργανώνουν ένα μοναδικό τουρνουά βόλεϊ διακεκριμένων ομάδων Παγκορασίδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό στις 3-5 Ιανουαρίου 2014 στο Λουτράκι.
Σκοπός του τουρνουά είναι η αγωνιστική συμμετοχή των νέων αθλητριών αλλά κυρίως η συνολική εμπειρία συμμετοχής τους σε μια άριστα οργανωμένη διοργάνωση σε ένα αθλητικό κέντρο με πολλές παράλληλες δράσεις και παιχνίδια.

Στο πλαίσιο της αθλητικής διοργάνωσης, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 15.00 το SPORTCAMP θα πραγματοποιήσει ημερίδα με βασικό ομιλητή τον Τεχνικό Σύμβουλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης σε θέματα ανάπτυξης και συνεργάτη του SPORTCAMP κ. Λεωνίδα Καραΐσκο με θέμα «Η οργάνωση και δομή αθλητικών προγραμμάτων ενός αθλητικού συλλόγου. Αύξηση κερδοφορίας, καινοτομία και μεγιστοποίηση ικανοποίησης για αθλούμενους και στελέχη».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, το πακέτο συμμετοχής και φιλοξενίας καθώς και πληροφορίες δήλωσης συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση LOUTRAKI CHRISTMAS VOLLEYBALL CUP 2014 καθώς και τη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook-VOLLEY SPORTCAMP.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.