1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-11-2013 12:20

Βράβευση των κορυφαίων στο 11ο Γκαλά της Forthnet

Σε μια ξεχωριστή βραδιά για το βόλεϊ και το πόλο, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου η 11η απονομή βραβείων Forthnet, με πολλές προσωπικότες και των δύο αθλημάτων να δίνουν το παρών.

Ο θεσμός του Επάθλου Forthnet ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια και συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα. Από την φετινή σεζόν 2013-2014 ο θεσμός πλέον μετονομάζεται σε Έπαθλο Novasports, σηματοδοτώντας έτσι την είσοδο στην νέα εποχή. Ως πολυτιμότερος παίκτης στο Βόλεϊ αναδείχτηκε ο άσος του Ολυμπιακού, Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ενώ Rookie της χρονιάς αναδείχτηκε ο Δημήτρης Ζήσης (μέχρι πέρσι στον Παναθηναϊκό και από φέτος στον Παμβοχαϊκό). Στις γυναίκες πολυτιμότερη παίκτρια όπως και πέρσι αναδείχτηκε η Καταλίν Κις (πέρσι με την φανέλα της ΑΕΚ και από φέτος μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού) και Rookie της χρονιάς αναδείχτηκε η Ανθή Βασιλαντωνάκη του Παναθηναϊκού. 

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Μπόγιαν Γιορντάνοφ δήλωσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτή την τιμή. Το βραβείο ανήκει στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου αφού χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε φτάσει έως εδώ. Όλοι μαζί δουλεύουμε. Έτσι τους αφιερώνω το βραβείο. Όσο αφορά φέτος ο Ολυμπιακός έχει πάντα στόχο το πρωτάθλημα και είναι το μεγάλο φαβορί».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού αλλά και αρχηγός της ΑΕΚ τη σεζόν 2012-13 Κάταλιν Κις δήλωσε: «"Ευχαριστώ και εγώ τους ανθρώπους της Forthnet για την βράβευση. Πέρσι πήρα το βραβείο αλλά η χρονιά δεν είχε τίτλους με την ομάδα μοτ. Ελπίζω φέτος με τη νέα μου ομάδα, τον Ολυμπιακό, να πάρω το πρωτάθλημα και ίσως και το Κύπελλο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.