1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-03-2024 17:25

Volley League: Θερμή υποδοχή στην αποστολή του Φοίνικα για την παραμονή

Θερμή υποδοχή στην αποστολή του Φοίνικα, η οποία έφτασε πριν λίγες ώρες στο λιμάνι της Σύρου με το Blue Star Paros, επιφύλαξε η διοίκηση της νησιωτικής ομάδας μαζί με την παρουσία αρκετών φιλάθλων του συλλόγου.

Τους «πειρατές» του Τσέντομιρ Ίλιτς που έκαναν μια εκπληκτική σειρά στα πλέι άουτ, περίμεναν στο λιμάνι της Ερμούπολης, το σύνολο των μελών του ΤΑΑ, με επικεφαλής την πρόεδρο Θεοδώρα Καρτάνου και πολλούς ενθουσιασμένους φιλάθλους που έσπευσαν να αγκαλιάσουν τους παίκτες, την προπονητική ομάδα, και τους συνοδούς για την εξασφάλιση της παραμονής στη Volley League με 3-0 νίκες, και  μάλιστα με μειονέκτημα έδρας απέναντι στην Καλαμάτα.

Μετά το τέλος των πανηγυριών θα πρέπει όλοι στο Φοίνικα να σηκώσουν από σήμερα τα μανίκια, και με πολλή δουλειά να περάσουν στην επόμενη μέρα και στην ανασυγκρότηση της ομάδας, ώστε να μην ξαναζήσει την ψυχθοφόρα διαδικασία της παραμονής , όπως τη βίωσε φέτος.

 

Πηγή: cyclades24.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.