1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-03-2024 22:11

Όλοι, πλην Ηλυσιακού, πήραν αυτό που τους άξιζε

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Tελείωσε η κανονική περίοδος της Volley League και ο καθένας πήρε αυτό που του άξιζε πλην του Ηλυσιακού, που η θέση του ήταν στα πλέι οφ και όχι στα πλέι άουτ, αλλά κάποια αποτελέσματα άλλων ομάδων τον έφεραν σε δυσχερή θέση.

Στα πλέι οφ υπάρχει μια ανορθογραφία, αφού υπάρχει περίπτωση η πρόκριση να κριθεί στο χρυσό σετ και όχι σε τρίτο ματς, αν το αποτέλεσμα των δυο αγώνων είναι 1-1 νίκες.Θα παίξουν Μαρκόπουλο-Ολυμπιακός, Πεύκα-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Θέτις-ΑΟ Θήρας, κι αν οι γηπεδούχοι κερδίσουν η χρονιά των φιλοξενούμενων μπορεί να τιναχθεί στον αέρα, καθώς η πρόκριση θα παιχθεί στο χρυσό σετ και ο 2ος, 3ος μπορεί να αποκλειστεί από τον 7ο, 6ο στην ρουλέτα του χρυσού σετ. '

Ολες οι ομάδες πήραν αυτό που τις άξιζε με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται χαμηλά γιατί άργησε να απολύσει τον Ντάρκο Ζάκοτς που είχε καταστροφικό πέρασμα, με ένα μίγμα αδιαφορίας και έλλειψη γνώσης, κάτι που φάνηκε στο κοουτσάρισμα του από το δεύτερο κιόλας ματς. Ακόμη και η μεταγραφή πασαδόρου ήταν αλλού για αλλού, ο Τερζής κατάφερε να συμμαζέψει την κατάσταση, η χρονιά όμως χάθηκε.

Ο ΑΟ Θήρας μπορούσε να τερματίσει και δεύτερος, αλλά ξεφούσκωσε στο τέλος. Έχασε βαθμό από τους Απολλώνιο, Άρη και ηττήθηκε από Ηλυσιακό, Παναθηναϊκό, Μαρκόπουλο, Ολυμπιακό. Κέρδισε μόνο την παραπαίουσα ΑΕΚ. Έτσι παρέδωσε την δεύτερη θέση στον Παναθηναϊκό, παρότι ο πρωταθλητής έχασε από τους ουραγούς Απολλώνιο και Λαμία. Κι αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη θα έχουμε ημιτελικούς Ολυμπιακός- ΑΟ Θήρας, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, με την “'Ενωση” να κρυφοκοιτάζει και τον τελικό των πλέι οφ. Η θετική έκπληξη ήταν τα Πεύκα, με σωστή διοίκηση και καλό προπόνητη απέδειξαν ότι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο μπορεί να φέρει καλά αποτεελέσματα.

Στα πλέι άουτ ο Απολλώνιος παρέδωσε τα όπλα με την αποδέσμευση των Φακοπουλίδου, Διάλλα, ο Άρης άλλαξε όλη την ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος, όπως και η Λαμία που άργησε να πάρει ξένες παίκτριες. Ο Ηλυσιακός βάση του ρόστερ του είχε θέση στα πλέι οφ, έπεσε όμως θύμα εκπλήξεων των άλλων ομάδων που στο τέλος της κανονικής περιόδου έγιναν ...Νοβάρα. Κι έτσι η μοναδική ομάδα που κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Ρέντη θα παίξει για να μην υποβιβαστεί...

Στα θετικά ότι όλες οι δεθνείς, πλην της Ανθούλη και της Τσιτσιγιάννη ότι πήγαν σε ομάδες που ήταν βασικές, αν και η πρώτη σίγουρα ανέβηκε επίπεδο με παραστάσεις από το καμπιονάτο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.