1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-10-2015 00:17

Θετικό τεστ πριν το Λιγκ Καπ για την Παναχαϊκή

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Παναχαϊκή ενόψει της διοργάνωσης του ομίλου στο Λιγκ Καπ. Οι πατρινοί νίκησαν με 3-1 τον Παμβοχαϊκό στον πρώτο φιλικό αγώνα που έδωσαν στο κλειστό της Αγυιάς και ήταν το τελευταίο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Οι παίκτες του Λυκούδη έδειξαν χαρακτήρα και παρότι βρέθηκαν πίσω στα σετ, κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ. Από τον Παμβοχαϊκό ο Χριστόπουλος άφησε στον πάγκο τον Βραζιλιάνο Κάιο που έχει πρόβλημα με τους κοιλιακούς. Διαγώνιος έπαιξε ο Ροντρίγκο και ακραίος ο Ωρολογάς ενώ καλή εμφάνιση έκανε και ο νεαρός πασαδόρος Γεωργίου.

Τα σετ: 3-1 (18-25, 25-20,32-30,25-21)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Λυκούδης): Ν. Ρουμελιώτης 21, Λιβαθηνός 1, Ντονάς 22, Βλαχοστάθης 12, Μαυραγάνης 12, Σαρικείσογλου 5/ Μ Ρουμελιώτης (λ, 65% υπ), Ιτάλο (λ, 78% υπ), Βασιλάκος 6, Μακρυγιάνης

ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ (Χριστόπουλος): Δημητριάδης 1, Γκροενβελτ 12, Παπαδόπουλος 10, Ωρολογάς 2, Ροντρίγκο 35, Πελεκούδας 11 / Εφραιμίδης (λ, 78%υπ), Παναγιωταρας 3, Κάιο, Γεωργίου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης, είπε: « Ήταν ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι και δεν μας απασχολεί το τελικό αποτέλεσμα. Μέσα από τα παιχνίδια βλέπουμε που πρέπει να βελτιωθούμε και αγωνιστικά και προπονητικά αλλά και να δούμε σε ποια λάθη πρέπει να επικεντρωθούμε. Εχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας αλλά δουλεύουμε σε πολύ καλό βαθμό και αυτό είναι θετικό».

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε: «Είχα εισήγηση από τον γιατρο της ομάδας να μην πιεστεί ο Κάιο και μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω πολλά σχήματα. Ήταν ένα δυνατό φιλικό. Μου άρεσε η προσπάθεια από τα παιδιά της δωδεκάδας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να είμαστε έτοιμοι στους επίσημους αγώνες».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.