1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-10-2014 09:49

Ανατροπή στην πρόβα τζενεράλε του Φιλαθλητικού

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Με επιτυχία πέρασε το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, επικρατώντας του Α.Σ. Γιάννενα στο τάι μπρέικ.

Ο Φιλαθλητικός υποδέχτηκε στο ΔΑΚ Πρέβεζας την ομάδα των Ιωαννίνων και παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 σετ κατάφερε με συγκέντρωση και μαχητικότητα να κάνει την ανατροπή και να πάρει τελικά τη νίκη.

Τα σετ: 22-25, 22-25, 25-21, 25-22, 15-8.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Φιλαθλητικού Χρύσανθος Κυριαζής στις δηλώσεις του επισήμανε πως ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό μέσα από το οποίο έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την επόμενη Κυριακή. Καταλήγοντας ο κ. Κυριαζής στάθηκε και πάλι στην παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες, οι οποίοι έδωσαν το παρών για μια ακόμη φορά στο κλειστό της Πρέβεζας: «Ο ανταποκρίνεται και τον ευχαριστούμε πολύ. Ελπίζουμε ότι στον αγώνα με την Ελασσόνα οι φίλαθλοι θα είναι πολλαπλάσιοι και θα δώσουν δύναμη στην ομάδα. Τους έχουμε ανάγκη και τους καλούμε να μας βοηθήσουν!».

Να θυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα της Α2 ξεκινάει την επόμενη Κυριακή 19/10 και ο Φιλαθλητικός υποδέχεται στην Πρέβεζα, στις 3 το μεσημέρι, τον Γ.Σ. Ένωση Ελασσόνας.
Διαβάστηκε 1358 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.