1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-03-2024 01:02

Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Η διοίκηση δε γνώριζε πως δεν θα υπάρχει video check στην Ορεστιάδα

Από το περιβάλλον της διοίκησης του ΤΑΑ Α.Ο.Π. Κηφισιάς εκφράζεται δυσαρέσκεια για τα όσα έγιναν, λέχθηκαν και γράφτηκαν μετά τον αγώνα των πλέι οφ με τον Άθλο στην Ορεστιάδα σχετικά με τη διαιτησία, την έλλειψη video check αλλά και τις δηλώσεις των παικτών της ομάδας κατά της ΕΣΑΠ.

Όσον αφορά το τελευταίο σκέλος (τις δηλώσεις των αθλητών) το ζήτημα θεωρείται λήξαν με τις διευκρινιστικές δηλώσεις που έκανε απόψε ο πασαδόρος της ομάδας Κώστας Στιβαχτής και αναφέρεται σε «αστοχία» για τα όσα είπε για την ΕΣΑΠ όπου σημειωτέων πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος είναι ο πρόεδρος της Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος (φωτό).

Σχετικά με τη διαιτησία η δυσαρέσκεια παικτών και διοίκησης ταυτίζεται και είναι δεδομένη καθώς άπαντες θεωρούν πως η διαιτησία του Μανώλη Γεωργιάδη ήταν κακή με πολλά λάθη.

Όσον αφορά το ρεπορτάζ του volleynews.gr η διοίκηση της Κηφισιάς εκφράζει την πλήρη αντίθεση της και θεωρεί πως δεν ανταποκρίνεται στα όσα πραγματικά έγιναν.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως όταν ζήτησε την αλλαγή στην ημερομηνία του αγώνα δεν είχε τεθεί το ζήτημα απουσίας του video check.

Ειδικότερα, την Δευτέρα 4/3 που έγινε η κλήρωση των αγώνων των πλέι οφ για τις θέσεις 5-7 παρουσία όλων των εκπροσώπων των ομάδων και, του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γιώργου Παπαδόπουλου και του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου τέθηκε το θέμα να γίνει ο αγώνας Άθλος - Κηφισιάς την Κυριακή και όχι το Σάββατο.

Μέχρι τότε δεν γνώριζε ο Γιώργος Παπαδόπουλος ή άλλος στην Κηφισιά πως δεν θα υπάρχει video check στον αγώνα με τον Άθλο στην Ορεστιάδα.

Μία μέρα μετά την αλλαγή του προγραμματισμού του αγώνα (από Σάββατο 9/3, την Κυριακή 10/3), ο διευθυντής της Λιγκας ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Γιώργο Παπαδόπουλο πως ο συγκεκριμένος αγώνας δεν θα έχει video check διότι το ένα από τα δύο video check που διαθέτει η διοργανώτρια θα δοθεί από την ΕΣΑΠ στην ΕΟΠΕ για το φάιναλ-4 του Κυπέλλου γυναικών. Το δεύτερο video check θα έμενε στον αγώνα Καλαμάτα - Φοίνικας που από την αρχή είχε οριστεί Κυριακή.

Τότε ο Γιώργος Παπαδόπουλος βλέποντας πως δεν υπάρχει η δυνατότητα για video check φέρεται να ζήτησε την επαναφορά του «βίντεο ρέφερι», δηλαδή, να βλέπουν οι διαιτητές τις φάσεις από τη μετάδοση του Live Streaming όπως γίνονταν μέχρι πέρυσι, αλλά η ΕΣΑΠ δεν προχώρησε την πρόταση διότι αυτό το ζήτημα έκλεισε στην αρχή της σεζόν από τα ίδια τα σωματεία που αποφάσισαν την κατάργηση του ως ακατάλληλο. Έτσι ο αγώνας έγινε χωρίς την υποστήριξη της τεχνολογίας με τους φιλοξενούμενους να μένουν με το παράπονο της κακής διαιτησίας.

Βέβαια, εκ του αποτελέσματος και μετά εορτής από όλη αυτή την ιστορία, θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως ο αγώνας θα έπρεπε να γίνει ακόμα και τη Δευτέρα 11/3 ώστε να υπάρχει video check όμως αυτό που πραγματικά θα πρέπει να κρατήσουμε τελικά είναι η ανάγκη να γίνει έτσι ο προγραμματισμός των πλέι οφ και των πλέι άουτ ώστε να μην πέφτουν οι αγώνες μαζί και να προμηθευτεί η διοργανώτρια περισσότερα video check με τη βοήθεια ίσως και της Πολιτείας που ήδη έχει δώσει εκατομμύρια για την αγορά var στο ποδόσφαιρο. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.