1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-06-2016 12:41

Με Φερνάντο Μπιλλήρη και πολύ κέφι το 1ο Side - Out Club Juniors

Μια πολυ όμορφη εμπειρία και γνωριμία με τον Καλύμνιο πρωταθλητή Ελλάδος Φερνάντο Μπιλλήρη απόλαυσαν οι μικροί φίλοι του Beach Volley στο πρώτο Juniors Event που οργάνωσε το Side-Out Club στην Βάρκιζα το Σάββατο 18 Ιουνίου.

 Ο Ελληνας πρωταθλητής, που ξεκίνησε από τα ερασιτεχνικά τουρνουα της Καλύμνου για να φτάσει στην κορυφή του αθλήματος κερδίζοντας το πρωτάθλημα του 2012 με τον Μάνο Ξενάκη και του 2013 με τον Παύλο Κουζούνη, είχε πολλά και ενδιαφέροντα να πει στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, αλλά και να τους διδάξει κάποια θέματα τεχνικής στο Beach Volley.

 O Ελληνας πρωταθλητής δήλωσε: "ειναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να μπορεις να μεταδώσεις κάτι από την προσωπικη σου εμπειρία σε νέα παιδιά που ξεκινούνε στο άθλημα. Το Beach Volley θα μπορουσε να ειναι απο τα κορυφαία αθλήματα της χωρας μας αν δυνόταν η ανάλογη βαρύτητα σε προγράμματα μικρών ηλικών. Παλιότερα υπήρχε μια μεγαλύτερη έμφαση στην ανάπτυξη που ειχε ως αποτέλεσμα πολλά παιδιά από την επαρχία - μεταξύ τους και εγώ- να δοκιμάσουμε το που μπορούμε να φτάσουμε. Ευχομαι καλή επιτυχία σε αυτό το νέο ξεκίνημα του Side-Out Club"    

Στην συνέχεια ξεκίνησε το τουρνουά στο οποίο αναδείθηκαν νικητές στα κορίτσια οι Δάφνη Καραφέρη και Χρύσα Καραφέρη (2-0 στον τελικό με τις Ναντίνα Σερέτη και Κατερίνα Καραμπακάκη), ενω στα αγόρια επικράτησαν οι Σωτήρης Παπανικολάου και Γιάννης Γεωργακόπουλος (2-0 επι των Παντελή Λάμε και Αλεξ Κόστα).   
 
Η πρωταθλήτρια Πόλα Κίτσου έκανε τις απονομές στους νικητές όλων των κατηγοριών ενώ όμορφα δώρα μοίρασαν οι εταιρείες Bodytalk, Funky Buddha και Wilson.

Να υπενθυμίσουμε ότι 2 από τους νικητές όλου του καλοκαιριού θα έχουν την ευκαιρία να μεταβούν στην Αγγλία για 4 ημέρες, φιλοξενούμενοι του SIDEOUT CLUB Λονδίνου, με όλα τα έξοδα τους καλυμμένα, ενω θα κληρωθεί και ενα i-Phone προσφορά των καταστημάτων Public.

Το ερχόμενο Σ/Κ το πρόγραμμα των Juniors στο Side-Out Club, συνεχίζεται με το Juniors Race της Beach Life Experience στις κατηγορίες αγοριών-κοριτσιών Κ16 και Κ19 (πληροφορίες στην σελίδα FB της Beach Life Experience.

1Billirisdidaskei1.jpg2BillirisDidaskei.jpg4AponomesPolaKitsou.jpg3uniorsEvent.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.