1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-04-2016 20:55

Ο λόγος στη Σύρο, ψάχνει το μπρέικ η Κηφισιά

Η Σύρος γίνεται και πάλι το επίκεντρο της Volley League «Πάμε Στοίχημα» καθώς από την Δευτέρα μεταφέρεται η σειρά των ημιτελικών μεταξύ του Φοίνικα και του ΑΟΠ Κηφισιάς (3ος ημιτελικός, 11/4, 18.00, Διαιτητές: Βουδούρης, Μυλωνάκης, Novasports-1).
Ο Φοίνικας έχοντας νικήσει με 3-2 σετ τον δεύτερο αγώνα στο Ζηρίνειο ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες και το σίγουρο είναι πως θα χρειαστούν δύο ακόμα αγώνες, αύριο και την Τετάρτη για να κριθεί η πρόκριση.

Η ατμόσφαιρα θυμίζει έντονα τις ημέρες των ημιτελικών του 2012 όταν ο Φοίνικας απέκλεισε τον Ολυμπιακό και πέρασε για πρώτη φορά στους τελικούς όπου αντιμετώπισε τον Ηρακλή. Όλο το νησί περιμένει με αγωνία τις αναμετρήσεις με την Κηφισιά και φυσικά κανείς δεν ξεχνάει πως στην κανονική περίοδο η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη «κούρσεψε» το «Δημήτριος Βικέλας» με 3-1 σετ.

Ένα επι πλέον κίνητρο πρόκρισης - αυτό ισχύει και για την Κηφισιά - θα είναι και το πλεονέκτημα της έδρας στους τελικούς σε περίπτωση που από το άλλο ζευγάρι προκριθεί ο ΠΑΟΚ. Κούραση υπάρχει αλλά όχι και τραυματισμοί.

Η Κηφισιά βρίσκεται στη Σύρο και κάνει απόψε την προπόνηση της στο «Δημήτριος Βικέλας». Ολα είναι ανοικτά για το θέμα του Κώστα Χριστοφιδέλη που στο 1ο σετ του πρώτου ημιτελικού ένιωσε τράβηγμα στο γαστροκνήμιο. Κανείς δεν είναι κατηγορηματικός για το εάν θα αγωνιστεί. Μέσα από το πρόβλημα τραυματισμού του έμπειρου ακραίου, ο Αρσενιάδης προσπαθεί να επωφεληθεί προπονητικά για να θολώσει τα... νερά ώστε να έχει αυξημένα ποσοστά αποτελεσματικότητας στο πλεονέκτημα αιφνιδιασμού.

Ισοπαλία 8-8!

Αυτή είναι η 17η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα και η κάθε μία έχει από οκτώ νίκες!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.