1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-04-2016 12:08

Βασιλειάδης: "Προκάλεσε ο Σεπέδα"

Τον Κουβανό Σεπέδα κατονομάζει ως υπαίτιο της ρίψης μπουκαλιών νερού και αναπτήρων στο Ρέντη ο κομισάριος Στέφανος Βασιλειάδης αφού στην έκθεση του αναφέρει:

"μετά το τέλος του αγώνα ο αθλητής του ΠΑΟΚ Σεπέδα έκανε χειρονομία προς την εξέδρα "δεν σας ακούω" και προκάλεσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού"

Μάλιστα ο Βασιλειάδης έτρεξε αμέσως προς τον παίκτη του ΠΑΟΚ και του είπε: "είσαι επικίνδυνος. Είμαι εδώ για να προφυλάξω εσένα και τους συμπαίκτες σου, όπως έκανα και στο πρώτο ματς κι εσύ με τις χειρονομίες σου βάζει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα τη δική σου και των συμπαικτών σου"

 

8 σχόλια

  • Comment Link lrs12 Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 10:39 posted by lrs12

    Άσε ρε Βασιλειάδη με την κοροϊδία. Όπως πέρσι "σας" πετούσαν μπουκάλια και κάδους και δεν μιλούσε κανείς σας....και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ άλλο τόσο δεν θέλετε να δείτε την φετινή πραγματικότητα και ΟΥΤΕ φετος θα τιμωρηθει κανείς! Εσας ΔΕΝ σας ενδιαφέρει να αποκλείσετε τους κάφρους ποδοσφαιρικούς φιλάθλους αλλά ΟΥΤΕ να κάνετε ΟΛΑ τα βολλεϊκα γήπεδα της ΕΛΛΑΔΑΣ όπως της Κηφισιάς, του Φοίνικα, του Παμβοχαϊκού και ΟΛΩΝ των λοιπών 'μικρότερων' ομάδων που δεν είναι στόχος τους να τα σπάνε και να βρίζουν

  • Comment Link Rolando cepeda Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 19:39 posted by Rolando cepeda

    Buenas noches fantástico del voleibol Griego
    En primer lugar me gustaría saber todo lo que se abla respecto a mi ya que no se el idioma y tengo que acudir a un traductor y ay comentarios q no entiendo del todo. Por lo que les digo que e venido a jugar con la camiseta del PAOK y lo defenderé asta la muerte. Son un público muy apasionado y se les respeta,si mis gestos le an causado algunas molestias espero entiendan como yo entiendo sus gritos y ofensas siento no disculparme pero no considero que aya hecho nada malo

  • Comment Link Ορεστης Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 16:11 posted by Ορεστης

    Κύριε Βασιλειάδη,αντί να δημιουργείτε τέτοιο κλίμα και να πυροδοτειτε την κατ;στάση προς όφελος αυτού που υπηρετειτε..δεν κάνετε κάτι εσείς και ο πρόεδρος των διαιτητών να μπουν οι διαιτητές παίκτες και προπονητές δωρεάν στο γήπεδο; Κοιμαστε τον ύπνο του δικαίου και δεν εμφανίζετε εκεί που πρέπει...κοινώς καφενείο θ; Δ;ς ελεγα..

  • Comment Link zotiadis Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 08:05 posted by zotiadis

    Φαντάσου να υπήρχε και πληρότητα στο κλειστό τι προστασία θα έδιναν στην ομάδα οι κομισάριοι!! Ήταν μισοάδειο και πάλι κάναν θέμα, κατόπιν συννενόησης με την ομάδα βέβαια, εξ ου και η καθυστέρηση στην δημοσιοποίηση της "έκθεσης"!! Η εγκληματική συμμορία στον αθλητισμό.

  • Comment Link παο28 Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 06:44 posted by παο28

    1.πως και δεν μιλανε τωρα τα μμε του οσφπ περι σουλατσαδορων εντος αγωνιστικου χωρου κλπ?
    2. κυριε μαυρικιδη τι εχετε να πειτε τωρα περι χουλιγκανισμου και ποδοσφαιροποιησης του βολλευ? εκτος και αν ξερετε να απαντατε μονο σε ανακοινωσεις και οχι σε πραγματικα γεγονοτα.
    3. ολος ο κοσμος ειδε απο τη νοβα,οτι επεσαν πανω απο 5 μπουκαλια νερο στον παγκο του παοκ μετα τη ληξη του αγωνα, παρολαυτα γραφτηκε μονο ενα. και βεβαια ουτε τα αντεθνικα συνθηματα γραφτηκαν.
    4. περσι στο ματς εναντιον του παοκ στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος, ειχε πεσει μεχρι και καδος σκουπιδιων στον διαιτητη γεωργουλεα. τελικα δεν μπορουν οι υπεθυνοι του οσφπ να περιφρουρησουν το γηπεδο τους ή απλα δεν θελουν?
    5. κυριε βασιλειαδη περσι οταν ο χιμενες εδειχνε τα γεννητικα του οργανα στην κυψελη στον τριτο ημιτελικο, κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου κιολας, ουτε αναφερατε τιποτα ουτε γραψατε τιποτα στην εκθεση σας. φετος βγηκατε αμεσως να καταγγείλετε την συμπεριφορά του σεπεδα. δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.