1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-09-2015 18:05

Στο Sabbia έπεσε η αυλαία για τα Lipton Summer Series

Πανηγυρικό χαρακτήρα ειχε το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου στο δημοφιλές Beach Bar SABBIA στις Αλυκές Χαλκίδας, όπου έκλεισε η φετινή σεζόν των τουρνουά Lipton Summer Series 2015. Πλήθος κόσμου, αθλητών και φίλων του Beach Volley παραυρέθησαν στο κλείσιμο της σεζόν που είχε λίγο απ’ όλα. Πολύ θέαμα, πολύ κέφι και πολλές εκπλήξεις.
Στο αγωνιστικό μέρος, οι νικητές ηταν: Oι Σοφία Λακασά-Δέσποινα Αγάλου στις γυναίκες που επικράτησαν στον τελικό των Κατερίνα Βούλγαρη και Αφροδίτη Τζίφα (και οι δυο ομάδες απο την Αθήνα), οι Τάσος Μωραίτης και Θέμης Αιβαλιώτης (από το νησί της Μήλου) στους ανδρες που νικησαν στον τελικό τους Μένιο Παππα και Γιάννη Ρόκα (από τη Θήβα). Τέλος στον τελικό του μεικτού συμμετείχαν οι Στέφανος Kάππας-Σοφία Λακασά και Δημήτρης Παπαχρήστου-Δέσποινα Αγάλου με νικητρια την πρώτη ομάδα. 

Οι νικητές κέρδισαν πανέμορφα δώρα απο τους χορηγούς και πολύ παγωμένο Lipton Ice Tea. Μεταξύ όλων των συμμετεχόντων (20 ομάδες) έγινε και η κλήρωση για το μεγάλο δώρο (ενα tablet) με τυχερό νικητη τον 16χρονο Παναγιώτη Βλάσση από την Αθήνα. Την κλήρωση πραγματοποιησε ο εκπρόσωπος του Lipton Ice Tea κος Χρήστος Κιτσέλης. 

Στους αγώνες παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο κορυφαίος προπονητής του Beach Volley Μανώλης Ρουμελιώτης (με 2 Ολυμπιακούς Αγώνες και πολλούς τίτλους στο βιογραφικό του) ο οποίος και τιμήθηκε για την προσφορά του στο άθλημα ενώ έκανε και διαιτησία στον τελικό του μεικτού!

Λίγο πριν τους τελικούς, οι γνωστοί παρουσιαστές Κώστας Σερέτης και Δημήτρης Σβαρνιάς ξεσήκωσαν το κοινό με τα πολλά δώρα που μοίρασαν, ενώ ήταν και οι δημιουργοί ενός ιστορικού ρεκόρ για το θεσμό και την Χαλκίδα, βάζοντας μέσα στο γήπεδο το αριθμό ρεκόρ των 38 αθλητών (από τους θεατές) για έναν special αγώνα όλων εναντίον όλων. Νίκησαν φυσικά οι μισοί..  

Οι απονομές εγιναν σε πανηγυρικό κλίμα απο τους Χρήστο Κιτσέλη εκ μέρους του μεγάλου χορηγού Lipton Ice Tea, τους εκπροσώπους του Sabbia BeachBarΑλεξάνδρα Μίχου και Γιάννη Γεροντίτη, και τον Μανώλη Ρουμελιώτη. 

Οι αγώνες έκλεισαν με πολύ κέφι και δροσερά κοκταίηλ με βάση το Lipton Ice Tea, ενώ έγιναν και οι κληρώσεις για τους 3 τυχερούς της χρονιάς από το συνολο όλων όσων συμμετείχαν στα Lipton Summer Series 2015, οι οποίοι και κέρδισαν σπέσιαλ δώρα απο τους χορηγους του θεσμού (Lipton Ice Tea, καθώς και Wilson και Kosmocar).

couple.jpgnikitesmiektou.jpgkitselis-mixou.jpgoverview.JPGallstargame.jpgfunphoto.jpgkleisimo.jpgsabbiagirl.JPGlakasa-agalou 2.jpgseretis-dora.JPGseretis-svarnias.jpgaftergame.JPGnikitrieswomen.jpgnikitistablet.JPGnikitesandron.JPG

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.