1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-05-2014 11:06

Μωραϊτης, Καλτσίδη, Παπαδάκης, Κατσιάνου νικητές στο εξ αναβολής τουρνουά Devillion

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 3/5 το 1ο Devilion Beach Volley Tournament της BVA που είχε ακυρωθεί την προηγούμενη Κυριακή λόγω κακοκαιρίας,στην κατηγορία του μικτού,στο Καράβι στο Σχοινιά.
 
Με τη συμμετοχή 62 συνολικά ομάδων και τις δύο ημέρες του τουρνουά και έπειτα από συναρπαστικά παιχνίδια νικητές στην κατηγορία amateur αναδείχθηκαν οι Μωραϊτης-Καλτσίδη που επικράτησαν με 2-1 (12-15  15-8  11-7) των Πανόπουλου-Λουκαϊτη. Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη επικράτηση της Μαρίας Καλτσίδη καθώς το προηγούμενο Σάββατο είχε κατακτήσει και το γυναικείο τουρνουά στην ίδια κατηγορία. Στην κατηγορία senior οι Παπαδάκης-Κατσιάνου νίκησαν με 2-0 (15-4  15-8) τους Μαρτίνο-Φωκιανού.
 
Οι νικήτριες ομάδες μοιράστηκα δώρα των χορηγών της διοργάνωσης (Devilion,Wilson,Demon,Contigo,Coffee and Things) και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα επόμενα τουρνουά της BVA στο Yabanaki ξεκινώντας από τις 17/5.
Διαβάστηκε 2289 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.