1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-09-2013 23:47

Kλειστόν λόγω θέρους...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Συνήθως οι ξένοι παίκτες που έρχονται στην Ελλάδα, όταν φεύγουν δεν θέλουν να ξανακούσουν για το ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί τους χρωστούν λεφτά και η διαμονή τους είναι απαράδεκτη.

Ο Ντουσάρμ αποτελεί εξαίρεση, αφού πήγε στην προηγμένη Γαλλία, αλλά γύρισε τρέχοντας στο Βραχάτι και θέλει να μείνει ως το τέλος της καριέρας του. Κι αυτό γιατί του φέρθηκαν καλά, σαν φίλο και ενδιαφερόταν γι αυτόν όταν ήταν στη Γαλλία.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Καλντέιρα που μετά τον Ολυμπιακό πήγε στην Ιταλία και τη Βραζιλία, επέστρεψε στην Ελλάδα, στον Παμβοχαικό και τώρα στον Ολυμπιακό. Όπου λειτουργούν σωστά οι σύλλογοι, έχουν και την ανάλογη ανταπόκριση.

Προς ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ. Τα πρωταθλήματα Α1 ανδρών και Α1 γυναικών ξεκινούν σε ένα μήνα, αλλά δεν έγινε ακόμη η κλήρωση να ξέρουν τα κανάλια και οι προπονητές πότε παίζουν και με ποιούς . Σε καλοκαιρινή ραστώνη βρίσκονται και οι δυο.

Α να μη το ξεχάσουμε. Πέρασε το καλοκαίρι και ξανάνοιξε το ... μαγαζί της επιτροπής εθνικών ομάδων. Είναι σαν τα χειμερινά σινεμά που γράφουν "σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, θα τα ξαναπούμε το χειμώνα"

Σύμφωνα με το site της ΕΟΠΕ, πρόεδρος τη επιτροπής είναι ο Αχιλλέας Μαυρομάτης και μέλη οι Γιάννης Στουραΐτης, Γιώργος Μανωλόπουλος, Παναγιώτα Τουρσούγκα, Χρήστος Βογιατζής, Γιάννης Βέντρας, Αναστάσιος Πέτκος, Δημήτρης Μιχαλόπουλος, Νίκος Ηλιόπουλος, Βάσω Ιωάννου. Ανάθεμα αν το ξέρουν και οι ίδιοι.

Και δεν είναι τυχαίο ότι η επιτροπή θα λειτουργήσει με τη διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ , αφού ο ΠΑΟΚ δεν έχει υποχρεώσεις και ο Αχιλλέας θα έρθει να προεδρεύσει. Αν και δεν χρειάζεται, αφού τα κουμάντα τα έχει ο Περικλής Μπακοδήμος.

Και φυσικά όπου νάναι θα βγάλει μια ανακοίνωση ο σύλλογος φίλων εθνικών ομάδων να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Εθνική γυναικών, ενώ δεν αποκλείεται να τον προλάβει ο ΠΑΣΑΠ που καιροφυλακτεί.

Φόλα Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και με το που ανέλαβε τον Φοίνικα την πρώτη ομάδα που κάλεσε για φιλικό στο νησί ήταν ο Παναθηναϊκός. Και για ένα επιπρόσθετο λόγο, ότι δεν τον θεωρεί ανταγωνιστικό στο κυνήγι του τίτλου, όπως τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Παμβοχαικό και τον Εθνικό.

 

πηγη: Φως των Σπορ

2 σχόλια

  • Comment Link Εσμεράλντα... Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 17:55 posted by Εσμεράλντα...

    Πολύ σωστή η κίνηση του κ.Ανδρεοπουλου...θα φέρει μια ομαδα στην Σύρο που θα κερδίσει εύκολα για να ξεκινήσει με το ΄΄δεξί΄΄ η χρονιά.Αν έφερνε μια δυνατή ομάδα και έχανε μεσα στην Σύρο θα ξεκινούσαν οι γρίνες...Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο τουρνουα με τις ξένες ομάδες !!!!!!!!

  • Comment Link volleymaniac Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 05:53 posted by volleymaniac

    Και εσάς τι σας ενδιαφέρει και κρίνεται με ποιά ομάδα θα παίξει η Σύρος? Μάλλον στεναχωριέσται που δε θα πάτε εκδρομούλα στο νησί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.