1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-08-2013 19:44

Πρώτη για τις νταμπλούχες, σε Χριστοδούλου και Κις το ...περιβραχιόνιο (φωτο)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/OLYMPIAKOS/2013-14/prwti folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/OLYMPIAKOS/2013-14/prwti/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Με πολλά χαμόγελα, όρεξη για δουλειά και με τη φιλοδοξία να διατηρήσουν τα κεκτημένα ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος για την ομάδα των γυναικών του Ολυμπιακού.


Η «πρώτη» των ερυθρολεύκων έγινε στα γραφεία του Ολυμπιακού όπου την ομάδα υποδέχθηκαν εκ μέρους της Διοίκησης ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ., Γιάννης Δαλέζιος και η Γενική Διευθύντρια Αθλητικών Τμημάτων, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

«Θέλω να σας ευχηθώ να είστε υγιείς και να κάνετε τους φιλάθλους μας ξανά υπερήφανους με την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ»τόνισε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ. Δαλέζιος και πρόσθεσε: «Επέστρεψε στον Ολυμπιακό και στην ομάδα ο κ. Νικολάκης, ο οποίος ήταν η πρώτη μας επιλογή μετά την παραίτηση του κ. Σωτήρχου. Δεν χρειάστηκε να ψάξουμε καθόλου στην αγορά. Τον ευχαριστούμε που αποδέχτηκε την πρότασή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον κ. Σωτήρχο καθώς είναι ο τεχνικός με τον οποίο κατακτήσατε το περσινό νταμπλ. Για προσωπικούς λόγους τους οποίους σεβαστήκαμε απόλυτα παραιτήθηκε.
Θεωρώ ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ και είμαι σίγουρος ότι θα δώσετε, όπως και πέρυσι, τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο teammanager, Νίκος Κατσιούρας καλωσόρισε στην ομάδα το νέο τεχνικό επιτελείο και τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα: «Ο κ. Νικολάκης μόνο νέος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί στον Ολυμπιακό καθώς η προσφορά του γενικότερα στον σύλλογο αλλά και στην ομάδα είναι μεγάλη. Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Σαραντίτη. Σεβόμαστε και εκτιμούμε τη σπουδαία δουλειά που έχει κάνει στην ακαδημία βόλεϊ. Τους καλωσορίζω και τους εύχομαι καλή επιτυχία.
Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού την Τζίνα Λαμπρούση, την Κατερίνα Γιώτα και την Κάταλιν Κις και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι με σκληρή δουλειά θα φέρουμε δύο ακόμη τίτλους στον Ολυμπιακό.
Με τη σύμφωνη γνώμη Διοίκησης και προπονητή οι δύο αρχηγοί είναι η Στέλλα Χριστοδούλου και η Κάταλιν Κις».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Νικολάκης ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου για την άψογη συνεργασία που έχουν για τον προγραμματισμό της προετοιμασίας είπε: «Είμαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Το μόνο που άλλαξε το διάστημα που έλειψα είναι ότι βλέπω, εδώ στην αίθουσα, ακόμη περισσότερες κούπες πρωταθλημάτων και κυπέλλων.
Ευχαριστώ τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη και αφού καλωσορίσω τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θέλω να συγχαρώ όλες όσες οδηγήσατε την ομάδα στην κατάκτηση του νταμπλ και μάλιστα με μία μεγάλη ανατροπή.
Είδα τους τελικούς στο εξωτερικό από την τηλεόραση και εντυπωσιάστηκα από τον ψυχισμό που δείξατε. Αυτό είναι το Α και το Ω για την επιτυχία. Θέλω να διατηρηθεί, αυτό το πάθος αλλά και να το αυξήσουμε.
Τρία στοιχεία ακόμη στοιχεία που επιβάλλεται να έχουμε είναι η υπομονή, η όρεξη για δουλειά και το οικογενειακό κλίμα. Εάν έχουμε στο μυαλό μας το ένα για όλους και όλοι για έναν δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα». 

Ο βοηθός προπονητής, Σπύρος Σαραντίτης είπε: «Εύχομαι να μην αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Να έχετε πρώτα απ’ όλα υγεία. Με τιμά η εμπιστοσύνη της Διοίκησης και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με έναν καταξιωμένο προπονητή όπως ο κ. Νικολάκης και με τόσο σπουδαίες βολεϊμπολίστριες όπως είστε όλες εσείς».

Από την πλευρά της η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη, Χριστίνα Τσιλιγκίρη είπε στην ομάδα:«Να έχετε καλή επιτυχία και εκ νέου διακρίσεις αντάξιες του Ολυμπιακού. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε τόσο εσείς όσο και οι συναθλητές σας των άλλων τμημάτων μας να ασχολείστε απρόσκοπτα με αυτό που ούτως ή άλλως το κάνατε τέλεια την προηγούμενη περίοδο. Να κάνετε δηλαδή υπερήφανο τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Μίλησαν επίσης οι δύο αρχηγοί της ομάδας. Η Στέλλα Χριστοδούλου είπε: «Εύχομαι και η νέα χρονιά να μας χαρίσει τίτλους. Δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Ξεκινάμε από την αρχή. Τα κεφάλια μας πρέπει να είναι σκυμμένα και να δουλέψουμε σκληρά» και η Κάταλιν Κις πρόσθεσε: «Το επίπεδο του εφετινού πρωταθλήματος θα είναι υψηλότερο και η αποστολή μας περισσότερο δύσκολη. Με ομαδική δουλειά και πάθος για επιτυχία θα τα καταφέρουμε».

*Στην πρώτη συνάντηση ήταν ο προπονητής, Γιάννης Νικολάκης, ο βοηθός προπονητής, Σπύρος Σαραντίτης, ο γυμναστής, Κυριάκος Μουτεσίδης, η φυσιοθεραπεύτρια Τζούλια Βέρτα και οι βολεϊμολιστριές μας: Στέλλα Χριστοδούλου, Κάταλιν Κις, Σοφία Κοσμάς, Ράντι Τένεβα, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Κατερίνα Γιώτα, Αρετή Τέζα, Αρέτα Κονόμη, Τζίνα Λαμπρούση και Πωλίνα Μπίλια.
Απουσίαζε, λόγω εγκυμοσύνης, η Αρετή Μπουζουνιεράκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.