1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-08-2013 21:20

Και επίσημα Κόβαζιτς

Ο Πανναξιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σέρβου προπονητή Ζόραν Κόβαζιτς, που δήλωσε:
"είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργασθώ με τον Πανναξιακό. Μια ομάδα με δυναμική παρουσία στο χώρο του βόλει. Είναι πρόκληση και τιμή να την οδηγήσω στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό βόλει και να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται στο νησί. Το μέλλον μας ανήκει"

6 σχόλια

  • Comment Link Μιχάλης Ρεμουνδος Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013 21:50 posted by Μιχάλης Ρεμουνδος

    Σε όλες τις ομάδες κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας νέος, ώστε να προχωρήσει η ομάδα.
    Ο κύριος Δερματης είναι καλός προπονητής αλλά το τμήμα ήθελε κάτι νέο και φρέσκο. Πολύ καλά έκανε η διοίκηση και έκανε αυτή την αλλαγή.

  • Comment Link drew Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013 16:20 posted by drew

    Ωραία υποδοχή στον νέο προπονητή της ομάδας κανεις, που θα έρθει για να βοηθήσει την ομάδα σου προς το καλύτερο! Μπραβο! Κ όταν κατηγορεις επώνυμα, να έχεις την μαγκιά να γράφεις κ εσυ το όνομα σου.

  • Comment Link ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013 10:47 posted by ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ "ΟΙΣΤΡΟΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ.... ΩΣΤΟΣΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΜΠΑΘΗΣ ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟΣ ΕΙΜΑΙ... ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΒΑΣΙΤΣ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ...ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ (ΣΕ ΑΝΤΙΘΑΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ)
    ΣΗΜ. ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΕΙΛΕ ΑΙΤΗΜΑ ΦΑΞ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2285027586.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  • Comment Link Οιστρος Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013 21:56 posted by Οιστρος

    Ο Πανναξιακός οδηγείται πλέον στα τυφλά με μοναδική πυξίδα την εμπάθεια και τις εμμονές του φυγόπονου μεγαλοχρηματοδότη του, Γ.Β..Εδώ και δυο χρόνια προσπαθεί να διώξει τον Δερμάτη από την ομάδα αλλά η ασπίδα που είχε δημιουργήσει ο κόσμος και τα παλιά μέλη του ΔΣ γύρω από τον Έλληνα τεχνικό δεν τον άφηνε να κάνει πράξη αυτή την επιθυμία. Η ανακοίνωση τα λέει όλα Ευχαριστούμε τον επιτυχημένο απερχόμενο προπονητή και καλωσορίζουμε τον αποτυχημένο του περσινού ομίλου.

  • Comment Link Libero Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013 10:15 posted by Libero

    Και επίσημα θα σας κάνει άνω κάτω...πολλά μποφορ στον Τουρσούγκα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.