1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2024 23:47

Ψάρρας, Νανόπουλος: Με την ποιότητα μας φουλ για την 3η θέση

Η καλή και ποιοτική εμφάνιση των παικτών του Μίλωνα και στην Καλαμάτα δεν πέρασε απαρατήρητη από τον προπονητή του Μίλωνα Σάκη Ψάρρα ο οποίος αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του αναφέρθηκε στην ποιότητα και στη διαχείριση της πίεσης:

«Περιμέναμε την αντίσταση της Καλαμάτας. Ξέρουμε την ποιότητα της Καλαμάτας. Καίγονταν για βαθμούς. Γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολος αγώνας. Δύο σετ κρίθηκαν στον πόντο. Το ότι τα πήραμε δεν ήταν τυχαίο. Δείχνει την ποιότητα αυτής της ομάδας, δείχνει πως έχει παίξει υψηλό επίπεδο και έχει συνηθίσει στην πίεση. Παίζουμε για πολλούς λόγους. Παίζουμε για την 3η θέση, για να γινόμαστε καλύτεροι, για την αξιοπρέπεια μας και αυτό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι τέλους. Η ομάδα μέσα από την επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη μεγάλωσε αγωνιστικά και έξωαγωνιστικά. Έχει δημιουργήσει μία προσωπικότητα και αυτό το αποδεικνύουν τα τρία τελευταία μας έχει δείξει ποιότητα και έχει πάρει νίκες 3-0 με τον Άθλο Ορεστιάδας, 3-0 με την Κηφισιά και 3-0 με την Καλαμάτα. Είμαστε σε μία πορεία βελτίωσης, όλοι οι αθλητές παρόντες και επόμενοι στόχοι μας είναι να περάσουμε και εφέτος στο φάιναλ-4. Μάλιστα η πρόκριση θα περάσει πάλι εδώ από την Καλαμάτα. Από εκεί και πέρα θέλουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στα πλέι οφ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνουμε καλή και ποιοτική προπόνηση».

«Άλλο πρωτάθλημα, άλλο κύπελλο»

Ο ακραίος του Μίλωνα Αλέξανδρος Νανόπουλος: «Σίγουρα είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα από αυτό του κυπέλλου γιατί είναι νοκ άουτ παιχνίδι, είναι 50-50 δεν κρίνεται τίποτα, δεν είναι κανείς φαβορί. Σήμερα ήρθαμε στην Καλαμάτα για να δώσουμε τον αγώνα για το πρωτάθλημα. Ξέρουμε την ιδιαιτερότητα αυτού του παιχνιδιού, ξέρουμε ότι η Καλαμάτα εδώ μέσα είναι πάρα πολύ καλή, με αυτό τον κόσμο και την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργεί, και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.