1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2024 20:57

Ασυλία στον Καλμαζίδη, στοχοποιούν τον Τερζή...

Άλλη μια παράσταση έδωσαν οι διαιτητές σε αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και “έκλεψαν” πάλι ένα σετ από τον “δικέφαλο” με τον Γιάννη Καλμαζίδη να απολαμβάνει ξανά πλήρη ασυλία και τον Θάνο Τερζή να στοχοποιείται.

Ο Τερζής συμμάζεψε πολύ το μπάχαλο που παρέλαβε από τον Ζάκοτς και στο πρώτο σετ το σκορ ήταν 21-19. Όταν η Χατζηευαστρατιάδου κάρφωσε καθαρά άουτ, η Κυριοπούλου έδωσε χωρίς να ντραπεί μπλοκ άουτ. Πεντακάθαρη φάση και λίγο αργότερα έδειξε κίτρινη κάρτα στον Τερζή σε κόσμιες διαμαρτυρίες.Μεγαλύτερο έγκλημα στο τέταρτο σετ όταν η ομάδα μας προηγήθηκε 17-19, αλλά ο διαιτητής ανακάλυψε φιλέ στην Χουάνγκ και σαν να μην έφτανε αυτό η Κυριοπούλου ξαναχτύπησε (αυτή τη φορά πιο δυνατά), έδειξε κόκκινη κάρτα και έκανε το 19-19.

Απο την άλλη επειδή παρακολουθώ όλα τα ματς, ο Καλμαζίδης μετά τα ματς με τον ΑΟ Θήρας, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία είχε ασυλία και στο ΜΕΤΣ. Δεν δέχεται ποτέ κίτρινη κάρτα, αν και πολλές φορές πρέπει να δει κόκκινη, με αποκορύφωμα τα μάτια ερμητικά κλειστά της Δανιηλίδου, όταν χτύπησε με οργή την μπάλα στις λάθος θέσεις στο 23-23 του τέταρτου σετ Κυπέλλου και ούτε καν παρατηρήθηκε. Διαβάσαμε ότι είναι σπουδαίος προπονητής και γι αυτό αντιμετωπίζεται διαφορετικά, αλλά αυτή είναι η κατάντια της διαιτησίας.

Φοβούνται τον Καλμαζίδη που έχει απίστευτο μίσος κατά του ΠΑΟΚ επειδή τον διώξαμε από την ανδρική ομάδα και σε κάθε μεταξύ μας ματς βγάζει τον κακό εαυτό του. Μετά το ματς του ΜΕΤΣ συνομιλούσε εγκάρδια με την Κυριοπούλου, προφανώς την ευχαριστούσε για την κόκκινη κάρτα που έδειξε με δική του προτροπή. Ο Παναθηναϊκός παίζει άσχημα τον τελευταίο καιρό, στις δυο ήττες από την Ναντ,  την νίκη με την ΑΕΚ και τον ΑΟ Θήρας και τα δυο ματς με τον ΠΑΟΚ και οι διαιτητές του δίνουν απλόχερα οξυγόνο για να τον κρατήσουν ζωντανό.

Όσο για τον ΠΑΟΚ με έναν κανονικό προπονητή θα πήγαινε καλύτερα, ο Τερζής έστρωσε την ομάδα και είναι κρίμα για τον Αμοιρίδη να χάσει μια χρονιά, εξαιτίας μιας ανακοίνωσης δέκα ατόμων που δεν έρχονται καν στην Πυλαία.

Κι επειδή είμαι παλιά στο άθλημα, να πληροφορήσω τους νεόκοπους παράγοντες του Άρη ότι η ομάδα του προκρίθηκε σε φάιναλ φορ κυπέλλου γυναικών το 1999 στην Αλεξανδρούπολη. Δεν είναι δικό τους κατόρθωμα πόσο μάλλον του ξερόλα μάνατζερ που πανηγύριζε λες και κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ.

 

 

 

Η Δικέφαλη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.