1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2024 21:37

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ: Δείτε το σφύριγμα Μαυρίδη (vid). Θέτις - Ολυμπιακός: Οι κάρτες του Νικάκη

Ένα σωστό σφύριγμα του διαιτητή Μαυρίδη, που το πήρε πίσω μετά από πίεση του Γιάννη Καλμαζίδη, έκρινε το τέταρτο σετ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-3, με τον Θεσσαλονικιό διαιτητή, να γίνεται το αρνητικό πρόσωπο του προημιτελικού κυπέλλου.

Η Τσιόγκα πήρε άσο από την Ρόγκα, ενώ ο δεύτερος διαιτητής Μαυρίδης σφύριξε λάθος θέσεις σε Μεταξά, Καρκάθες, Άτκινσον. Ο Καλμαζίδης διαμαρτυρήθηκε έντονα και με πρωτοφανή ενέργεια ο Μαυρίδης (αστυνομικός στο επάγγελμα) δείλιασε και έδωσε τη φάση ως μη γενόμενη. Ο Καλμαζίδης αρχικά εκνευρισμένος από τις παίκτριες του χτυπάει με δύναμη την μπάλα, η Μεταξά γυρίζει στη θέση της και πείθουν τον διαιτητή ότι σφύριξε λάθος. Ήταν ένας πόντος που κέρδισε ο Καλμαζίδης. Και στην επόμενη φάση ήταν λάθος θέσεις ο Παναθηναϊκός (ξεχάστηκε η Μεταξά) που παίζει  έτσι κι αλλιώς λανθασμένα σε όλο το ματς, γιατί η Άτκινσον στην συγκεκριμένη περιστροφή  φεύγει πολύ νωρίτερα για να βγει από τη θέση "2"  και η Καρκάθες πάει στο "4". 

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-3: Με φαλτσοσφύριγμα Μαυρίδη

Στην Βούλα καλή η διαιτησία του Νικάκη, αλλά ...άλλον διαιτητή είδαμε στην Σαντορίνη, όπου ο πάγκος του Παναθηναϊκού και οι παίκτριες του έκαναν άνω-κάτω το γήπεδο στις αμφισβητούμενες φάσεις χωρίς να δουν κίτρινη κάρτα. Αντίθετα έδειξε κίτρινη κάρτα στο πάγκο του ΑΟ Θήρας που απαίτησε να αντικρίσει την κάρτα ο Καμαζίδης που διαμαρτυρόταν εκτός ορίων...Ένας Νικάκης με δύο πρόσωπα...

Στη Βούλα έδειξε κίτρινη κάρτα στον Σκουλικάρη και στην Φαριόλ στο 0-3 του τάι μπρέικ , ενώ ορθώς απέβαλε για διαματυρίες και γυναίκα-φίλαθλο του Ολυμπιακού που κακώς καθόταν δίπλα στον στατιστικολόγο της ομάδας, εντός αγωνιστικού χώρου. Προφανώς ο γυμνασιάρχος Διαμαντόπουλος δεν έκανε έλεγχο ως όφειλε, ενώ ο Νικάκης  μάλλον πήγε στις Κυκλάδες χωρίς κίτρινες κάρτες...

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.