1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2013 12:34

Το χρυσό στην 111η πτέρυγα μάχης της Ν.Αγχιάλου (φωτο)

Cannot find volleynews.v2/2012-13/enoples-dinameis folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/2012-13/enoples-dinameis/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Άλλη μια επιτυχία στο πλούσιο ενεργητικό της προσέθεσε η ομάδα βόλεϊ της 111ης πτέρυγας μάχης της Ν.Αγχιάλου, η οποία επί σειρά ετών καλλιεργεί τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το άθλημα του βόλεϊ, στο οποίο την τελευταία δεκαετία έχει συνεχείς διακρίσεις και κατακτήσεις  πρωταθλημάτων.

Στον τελικό του διακλαδικού πρωταθλήματος, μεταξύ Μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Αλκαζάρ της Λάρισας, νίκησε με 3-0 σετ την ομάδα του Στρατού Ξηράς 95ΑΔΤΕ (Ρόδος) και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του θεσμού.

Τον αγώνα παρακολούθησαν εκπρόσωποι του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, της 1ης Στρατιάς , της 110ΠΜ και 111ΠΜ, ενώ τα συγχαρητήρια του στην ομάδα της Μονάδας του εξέφρασε  ο Διοικητής της, Σμήναρχος (Ι) Φασουλας Γεώργιος ,  άνθρωπος του αθλητισμού , με σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη του αθλητικού πνέυματος.

Με την ομάδα της 111ΠΜ αγωνίστηκαν οι: Γεωργουλάς Σπύρος, Τζήμος Δημήτριος, Καβαρτίνας Γαρύφαλλος, Καλέσης Αλέξανδρος, Αβραμίδης Πέτρος, Μιχαλακόπουλος Παναγιώτης, Στρούγγης Απόστολος, Νταραδήμας Ευστάθιος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.