1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-06-2013 20:43

Τρεις δεν δέχτηκαν τον διακανονισμό (videos)

Στη συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο Μιχάλης Κουντούρης αναφέρθηκε σε τρεις αθλητές που δεν έχουν δεχθεί τον διακανονισμό.


«Καλό θα είναι να μην πούμε τα ονόματα για να μην τους στιγματίσουμε. Απλά θέλω να τονίσω ότι πιστεύουν πως αυτή την εποχή μπορούν να πάρουν συμβόλαια ποδοσφαιριστών, ενώ κάποιοι από αυτούς είχαν φύγει και είχαν παίξει σε άλλες ομάδες με το 1/5 των χρημάτων εκείνης της εποχής. Αυτοί επιμένουν, αλλά και εμείς επιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω, οι διακανονισμοί είναι συγκεκριμένοι. Όταν είναι έτοιμοι θα τα πάρουν», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου. Ωστόσο σε ερώτηση που του έγινε, ο Γιάννης Δαλέζιος αποκάλυψε ότι οι τρεις αθλητές έχουν κινηθεί νομικά και προσπαθούν να προχωρήσουν σε κατασχέσεις.


Στο μεταξύ ο κ. Κουντούρης έκανε λόγο σε γεγονότα που του έδειξαν ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ενωμένος. «Ορισμένες στιγμές χωρίς να θέλω να το αναλύσω αυτή τη στιγμή, είτε από αμέλεια, είτε από λάθος, νιώσαμε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ενιαίος», τόνισε. Βεβαίως, όταν ο Στέφανος Λεμονίδης τον ρώτησε τι εννοούσε, τότε ο πρόεδρος του απάντησε «Εσένα εννοώ», βεβαίως θέλοντας να κάνει χιούμορ.

Media


>

2 σχόλια

  • Comment Link geo7rge Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013 23:10 posted by geo7rge

    ρε φίλε δεν είπε κανείς ότι δεν θα πληρωθούν απλά δεν δέχθηκαν τον διακανονισμό οι "3" και θα λυθούν οι διαφορές τους στα δικαστήρια. Απλά υπήρχε η πικρία ότι 97 αθλητές-τριες και προπονητές απ΄ όλο το φάσμα του ερασιτέχνη δέχθηκαν τους διακανονισμούς και πληρώνονται κανονικά και οι "3" πάτησαν σε συμβόλαια χρυσά που είχαν υπογράψει με άλλους προέδρους προηγούμενων διοικήσεων, και μην ανησυχείς για αδειοδοτήσεις κλπ.. απ΄ οσο ξέρω οι 2 τουλάχιστον από τους 3 είναι πολίστες και όχι βολειμπολίστες..

  • Comment Link 76er Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 07:20 posted by 76er

    δεν κατάλαβα από πότε αυτοί που διεκδικούν αυτά που προέβλεπαν τα συμβόλαιά τους, αν επιμένουν να τα διεκδικούν κινδυνεύουν να βρεθούν στιγματισμένοι.Μάλλον τα μπερδέψατε.Να πείτε τα ονόματα αυτών των παραγόντων σας που υπέγραψαν αυτά τα συμβόλαια και να στιγματίσετε αυτούς γιατί αυτοί φταινε αν υπέγραψαν ακριβά συμβόλαια.Από πότε φταίει ο αθλητής για το συμβόλαιο που υπογράφει; Οταν τους ψήνετε με λόγια και υποσχέσεις είναι καλά και όταν έρθει η ώρα της πληρωμής τσαμπουκαλεύεστε και τους απειλείτε έμμεσα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να τους στιγματίσετε; Σε ποιους θα στιγματιστούν; Μόνο στους κάφρους και τους οργανωμένους που συνήθως το έχουν ακατοίκητο γιατί κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να κατηγορήσει αυτούς που διεκδικούν τα νόμιμα δεδουλευμένα τους. Κι αν τους στιγματίσετε στην πελατεία σας τι επακολουθεί; Γιατί φοβάστε; Γιατί δε μιλάτε καθαρά; Εγώ ένα έχω να πω.Σα δε ντρέπεστε όλοι οι παράγοντες με αυτές τις τακτικές σας. Αν δεν μπορείτε να μην υπογράφετε συμβόλαια και να αφήσετε τις βλαχομαγκιές.Αλήθεια ο οσφπ μετά την άρνηση των διακανονισμών αυτών καλύπτει τα κριτήρια προαδειοδότησης που θέλει να περάσει ο πρόεδρος σας για τη βολειλιγκ;Θα πάρει αδειοδότηση; Ή μήπως αυτά ισχύουν για τους άλλους και κυρίως για τον Ηρακλή και όχι για εσάς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.