1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2013 21:00

Η AIPS στην σερβική ομοσπονδία

Η AIPS στην σερβική ομοσπονδία ©cev.lu
Αντιπροσωπεία από μέλη της Παγκόσμιας Ένωσης του Αθλητικού Τύπου (AIPS) αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (AIPS Ευρώπης) πραγματοποίησε επίσκεψη στα κεντρικά της Ομοσπονδίας της Σερβίας.

 

Ο Πρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας, Αλεξάνταρ Μπόρισιτς, ο ΓΓ Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς και ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Ομοσπονδίας, Ζόραν Αβράμοβιτς υποδέχτηκαν τους φιλοξενούμενούς τους που ηγήθηκαν από τον Αντιπρόεδρο της AIPS και Πρόεδρο της AIPS Europe, Γιάννη Δάρα, τον ΓΓ της AIPS Europe, Τσαρλς Καμενζούλι και τον δημοσιοργάφο της RTS και μέλος του ΔΣ της AIPS Europe, Πέντραγκ Μιλίνκοβιτς.

Οι Γιάννης Δάρας και Τσαρλς Καμενζούλι απέδωσαν κάποια δώρα στον Αλεξάνταρ Μπόρισιτς και εκείνος ανταπέδωσε προσφέροντας τους t-shirts. Ακολούθησε κοκτέιλ πάρτι στο οποίο οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν την επικείμενη συνεργασία των δυο πλευρών.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε οι οικοδεσπότες των αντιπροσώπων των διεθνών μέσων. Έχουμε ήδη συνεργαστεί με μερικούς από εκείνους και ευελπιστούμε να συνεργαστούμε περισσότερο στο μέλλον. Συζητήσαμε τα σχέδια για το μέλλον και τους τρόπους με τους τους οποίους θα προωθήσουμε το άθλημα σε στενή συνεργασία με τον Τύπο», τόνισε ο Μπόρισιτς.

«Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω την σερβική αθλητική κοινότητα, από το Υπουργείο Αθλητισμού, τις ομοσπονδίες έως τους δημοσιογράφους. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εμάς να γνωρίσουμε την σερβική αθλητική κοινότητα. Έχετε πετύχει τόσα στον αθλητισμό, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ και στο ποδόσφαιρο. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αναπτυχθούν σχέσεις ανάμεσα στην AIPS, AIPS Europe και σερβική αθλητική κοινότητα. Λατρεύουμε τον αθλητισμό, δουλεύουμε όλη την μέρα για τα σπορ και αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ. Ο σερβικός αθλητισμός έχει μακρόχρονη παράδοση, έχετε κερδίσει πολλά μετάλλια και συνεχώς παράγει νέους αθλητές και νέες ομάδες. Χωρίς πολλά χρήματα αλλά με πολλή αφοσίωση, άρτια οργάνωση και πολύ καλή ακαδημαϊκή εκπαίδευση, παράγετε. Νομίζω πως αυτός είναι ο σωστός τρόπος για το μέλλον, να εστιάσουμε πρωταρχικά στον αθλητισμό», ανέφερε ο Δάρας. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.