1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-09-2017 11:35

Φοίνικας Σύρου-Βοϊβοντίνα στα εγκαίνια του κλειστού της Μάρπησσας

Το «όνειρο» της δημιουργίας ενός κλειστού γυμναστηρίου στην Πάρο, όπου θα προπονούνται και θα αγωνίζονται τα σωματεία του νησιού έχει γίνει ήδη πραγματικότητα, καθώς με την βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το «στολίδι» της Μάρπησσας είναι πλέον έτοιμο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SPORTCYCLADES24.GR που προέρχονται από την Πάρο, μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου στο νησί, όπου το παρών θα δώσουν 2 μεγάλες ομάδες του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Βόλει.

Μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Λεονταρίτη, προτάθηκε στον Φοίνικα Σύρου και στην Σέρβικη Βοϊβοντίνα να «τιμήσουν» με την παρουσία τους τα εγκαίνια του κλειστού, όπου μέσα από φιλική αναμέτρηση, οι δυο ομάδες θα εγκαινιάσουν το γήπεδο, ενώ παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία και στους φιλάθλους της Πάρου, να δουν από κοντά τον Φοίνικα που «κοσμεί με περηφάνια» τα γήπεδα της Βόλεϊ Λιγκ, αλλά και ένα ιστορικό σωματείου της Σερβίας αλλά και του Ευρωπαϊκού βόλεϊ.

Αυτό που απομένει βέβαια, είναι η οριστικοποίηση της ημέρας και ώρας, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

sportscyclades24.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.