1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-05-2017 13:06

Παραίτηση Μαλακατέ που στηρίζει Γιαννακόπουλο

Την παραίτησή την υπέβαλλε ο έφορος του γυναικείου βόλεϊ του Πααθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές καλώντας την υπάρχουσα διοίκηση «να ασπαστεί την παναθηναϊκή γνώμη και να παραιτηθεί για να αναλάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος».
«Γνωστοποιώ ότι έχω παραιτηθεί από το πόστο μου και ισχύει πλέον με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί για τη φετινή χρονιά ωστόσο δεν υπάρχει καμία προοπτική με την υπάρχουσα κατάσταση και διοίκηση. Απευθύνω έκκληση στην υπάρχουσα διοίκηση να ασπαστεί την πλειοψηφία της παναθηναϊκής γνώμης , να παραιτηθεί και να ξαναγίνουμε σύλλογος μεγάλος με την έλευση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Αυτή τη στιγμή όλες οι ομάδες ενισχύονται και εμείς κοιτάμε. Επίσης είναι επιτακτική η ανάγκη για παραίτηση της νυν διοίκησης καθώς στις 23 Μαϊου λήγει η προθεσμία συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα και θα πρέπει να υπάρχει ένας προγραμματισμός πάνω σε αυτό το ζήτημα», αναφέρει το μήνυμά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση στα διοικητικά του ερασιτέχνη, τα τμήματα βόλεϊ δεν μπορούν να προχωρήσουν σε προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.