1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-09-2016 14:00

«Πέταξαν» για Τουρκία οι άνδρες

Για την Μανίσα της Τουρκίας αναχώρησε το πρωί η αποστολή της Εθνικής Ανδρών, που από αύριο έως την Κυριακή θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Turgutlu Cup».

Το «Turgutlu Cup» θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εν όψει της συμμετοχής του στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017 όπου θα αντιμετωπίσουμε Βέλγιο, Ουκρανία και Μολδαβία σε δύο τουρνουά (16-18/9 στην Κοζάνη, 22-25/9 στην Αμβέρσα του Βελγίου).

Στο τουρνουά της Μανίσα πέρα από τη διοργανώτρια Τουρκία και την Εθνική μας ομάδα συμμετέχουν η Ισπανία και η Σουηδία (κι οι τέσσερις ομάδες συμμετέχουν στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού), ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Yildirim Beyazit Sports Hall (χωρητικότητας 2.500 θέσεων).

Υπενθυμίσουμε ότι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήης Δρίκος και ο συνεργάτης του Νίκος Ζαλμάς επέλεξαν για το τουρνουά στην Μανίσα τους εξής αθλητές: Θάνος Τερζής, Κώστας Στιβαχτής, Δημήτρης Τζούριτς, Γιώργος Τζιουμάκας, Άκης Ασπιώτης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Φράγκος, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Γιώργος Πετρέας, Ανδρέας Ανδρεάδης, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Νίκος Ζουπάνι, Δημήτρης Γκαράς, Δημήτρης Ζήσης.

Το πρόγραμμα του τουρνουά
Πέμπτη 8/9
17:00, Τουρκία – Ισπανία
20:00, Ελλάδα – Σουηδία

Παρασκευή 9/9
17:00, Τουρκία – Ελλάδα
20:00, Σουηδία – Ισπανία

Σάββατο 10/9
17:00, Τουρκία – Σουηδία
20:00, Ισπανία – Ελλάδα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.