1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2016 13:51

Πυρ και μανία οι ομάδες της Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας. Με αποχή απειλούν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης για τον καταρτισμό των ομίλων της Α2 ανδρών και γυναικών λόγω δυσβάστακτων εξόδων στις μετακινήσεις τους.
Θα έπρεπε οι όμιλοι να γίνουν με πιο σωστή κατανομή δηλαδή να έχει από 4 ομάδες Θεσσαλονίκης στους άντρες κάθε όμιλος και όχι 6 και 2 αντίστοιχα ενώ στις γυναίκες 5 και 4 ομάδας αντί των 7 και 2 αντίστοιχα.

Με αυτόν τον τρόπο αποδυναμώνουν τις δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης σε άντρες και γυναίκες και ευνοούνται προφανώς οι ομάδες της Θράκης και Μακεδονίας. Ουσιαστικά οδηγούν στην οικονομική καταστροφή τις δυο ομάδες με ενδεχόμενη μη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα. Πέρα από τις οικονομικές συνέπειες υπάρχει και μια εύνοια προς κάποιες ομάδες με αυτή την κατανομή την ομάδων κυρίως για τις ομάδες του Νοτίου ομίλου που θα έρθουν στο βόρειο όμιλο τόσο σε άντρες όσο και στις γυναίκες κυρίως για την άνοδο στην Pre League.

Γα τον καταρτισμό των ομίλων της Α2 ανδρών και γυναικών διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι ομάδες της Θεσσαλονίκης και δεν πραγματοποίησαν την κλήρωση για την τοποθέτηση των ομάδων. Έτσι όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, η κλήρωση αναβλήθηκε και θα γίνει την Πέμπτη 23/6 και ώρα 10:00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ. Αυτή η ενέργεια ίσως φέρει ένα ακόμα μεγαλύτερο πλήγμα στις ομάδες της συμπρωτεύουσας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.