1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-06-2016 04:05

Ανακοινώθηκε η Ανθή από την Μπούστο Αρσίζιο

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη είναι και τυπικά μέλος της Μπούστο Αρσίζιο, αφού ανακοινώθηκε από τον ιταλικό σύλλογο. Η Ελληνίδα διεθνής μετά τον θρίαμβο με το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τη φανέλα της Κονελιάνο, αλλάζει στέγη και κυνηγά νέες προκλήσεις.

«Την περασμένη σεζόν στην Κονελιάνο ήταν φανταστική, κερδίσαμε το πρωτάθλημα αλλά κυρίως μπόρεσα να δουλέψω με καλές παίκτριες. Είμαι χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στην UYBA φέτος, περιμένω να δουλέψω σκληρά και να κάνω σπουδαία πράγματα με τη νέα μου ομάδα. Μου αρέσει πολύ η ιδέα του ρόστερ με τόσες πολλές νεαρές αθλήτριες. θα είναι μεγάλη πρόκληση η προπόνηση και θα μάθουμε πολλά η μία από την άλλη, όπως και θα είναι σημαντικό να βοηθάμε η μία την άλλη όλη τη σεζόν. Χαίρομαι πολύ επίσης που θα παίξω στο CEV Cup καθώς είναι πολύ καλό να παίζεις στην Ευρώπη και να αντιμετωπίζεις καλές ομάδας ακόμα κι έξω από την Ιταλία γιατί οι διαφορές αυξάνουν περισσότερο τις εμπειρίες μας. Είμαι σίγουρη πως θα κάνουμε το καλύτερο. Είναι ευχαρίστησή μου να αγωνιστώ στο Παλαγαμαμάι. Είναι καταπληκτικό γήπεδο και ένθερμοι οι οπαδοί», δήλωσε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.