1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
12-09-2015 17:46

Στην Β' Αθήνας με το «Ποτάμι» ο Τσούκας

Στις Ευρωεκλογές του 2014 ο Δημήτρης Τσούκας, γνωστός σε πολλούς από τη θητεία του ως γιατρός της ΑΕΚ, έβαλε για πρώτη φορά υποψηφιότητα με την «Κοινωνία Αξιών». Ο γνωστός ορθοπεδικός χειρούργος και διευθυντής στο Νοσοκομείο Mediterraneo, είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές, με το «Ποτάμι» στην Β' Αθήνας. 
«Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Ποταμιού να είμαι ξανά υποψήφιός του στις βουλευτικές εκλογές στη Β' Αθηνών. Η όποια ενασχόλησή μου με τα κοινά, επιστημονικά, κοινωνικά η πολιτικά δεν ενέχει τη φιλοδοξία κατάληψης θώκων, αλλά το κίνητρο προσφοράς.

Άλλωστε η εκλογή με λίστα αποκλείει από το παιχνίδι μη επαγγελματίες πολιτικούς σαν κι εμένα ιδίως σε επικείμενες εκλογές χωρίς διακύβευμα γεγονός που καταργεί κάθε σοβαρότητα. Δεν μπορώ όμως να παραμείνω απαθής στο πουλημένο παιχνίδι της απαξίωσης και του ευτελισμού της ζωής μας και της εργασίας μας και της βίαιης διακοπής της μελλοντικής διαβίωσης των παιδιών μας. Παιχνίδι που εκτελείται από επικίνδυνους αδαείς, ανεπάγγελτους, ανήθικους και προδότες.

Δεν θα επανέλθω με καμία πολιτική δημοσίευση μέχρι τις εκλογές. Ολοι μιλάμε και μιλάμε πολύ. Μου αρκούν αυτοί που νιώθουν. Οι άλλοι έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να ακούσουν...»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.