1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-07-2015 17:31

Ο ΑΟ Δεξαμενής ευχαριστεί...

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης μετά το τέλος του Κυπέλλου Μεταμόρφωσης. 
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης μετά το τέλος του 4ου Κυπέλλου Γυναικών Μεταμόρφωσης 2015 που για ακόμα μία φορά ήταν απόλυτα επιτυχημένο καθώς γίναμε αποδέκτες πολύ καλών σχολίων από συμμετέχοντες και μη, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που στήριξαν ή βοήθησαν την προσπάθεια μας για την διοργάνωση του Κυπέλλου.

Κατά αρχήν οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Μεταμόρφωσης που μας στηρίζει στην προσπάθεια να καθιερώσουμε το Κύπελλο σαν θεσμό τα τελευταία χρόνια.

Ευχαριστούμε τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους αλλά λόγω του πολύ περιορισμένου χρόνου διεξαγωγής δεν ήταν δυνατόν να τους ικανοποιήσουμε όλους. Ελπίζουμε και ευχόμαστε την επόμενη χρονιά να συμμετέχουν πιο πολλές ομάδες.

Να ευχαριστήσουμε τις Διοικήσεις των ομάδων για την άριστη συνεργασία που είχαμε για την διεξαγωγή του φετινού Κυπέλλου καθώς τους προπονητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν από τις ομάδες Α.Ο. Καρέα - Α.Ε. Γκύζη Πολυγώνου - Α.Σ. Περιστέρι - Γ.Σ. Γλυκών Νερών - Α.Σ.Π. Ίωνες.

Ευχαριστούμε τον ΣΥ.Δ.ΠΕ.Α.Α.Α. που με την συνεργασία των μελών τους καταφέραμε να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες με επίσημους Διαιτητές κάτι που δίνει κύρος στο Κύπελλο.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο Φ.Ο.Μ. Κότινος και τον Πρόεδρο Τασίκα Γιώργο για την ευγενή παραχώρηση της διακόσμησης του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου κατά την τέλεση των αγώνων του Final four το Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιουνίου.

Και τέλος ευχαριστούμε πολύ το site www.volleynews.gr που ως Χορηγός Επικοινωνίας και φέτος είχαμε άμεση ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων του Κυπέλλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.