1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-06-2015 13:39

Athlesis: Μια από τις καλύτερες μηχανογραφικές εφαρμογές Sports Management

Η Πρότυπη Ακαδημία STARVOLLEY οργανώνεται και μηχανογραφικά με την εφαρμογή Athlesis

 

Η Ανακοίνvση


Μια από τις βασικές αρχές της φιλοσοφία που δημιουργήθηκε η Πρότυπη Ακαδημία STARVOLLEY είναι ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός και η διάθεση σημαντικού μέρους από την ήδη εγκεκριμένη και διαθέσιμη χρηματοδότηση (επένδυση) σε συστήματα και διαδικασίες οργάνωση και διοίκησης αθλητικού έργου – sportsmanagement.

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που αφιερώσαμε ζητώντας τη γνώμη και την αναπληροφόρηση ειδικών του αθλήματος στο εξωτερικό (Ηνωμένες Πολιτείες, Ιταλία,  και Ρωσία), καταγράψαμε και προδιαγράψαμε τις αναγκες παρακολούθησης, πληροφόρησης  και διοικητικής υποστήριξης και  των λειτουργιών της Ακαδημίας προχωρώντας ταυτόχρονα στην αναγκαία έρευνα αγοράς αφού ήταν δεδομένη η απόφασή μας να προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του αθλήματος στην Ελλάδα αλλά και την εξυπηρέτηση των στόχων της Πρότυπης Ακαδημίας όσον αφορά την υποστήριξη και ανάδειξη αθλητών και αθλητριών των υποδομών των αθλητικών συλλόγων με τις οποίες θα υπάρξει συνεργασία.



Σημαντικός σταθμός στην πορεία υλοποίησης της μοναδικής Ελληνικής εφαρμογής που υπάρχει στο χώρο του Sports Management ήταν η συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία πληροφορικής 3Α και την εξαιρετική ομάδα μηχανογράφων συνεργατών της η οποία στα πλαίσια των έξυπνων λύσεων πουτην προσφέρει, επέκτεινε το πεδίο μηχανογραφικών εφαρμογών στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο χώρο του Volley και δημιούργησε αποκλειστικά για την Πρότυπη Ακαδημία STARVOLLEY μία πρωτοποριακή ΔΙΕΘΝΗ εφαρμογή "3A-ATL”ATHLESIS με τη προοπτική να συνεργάζεται στο μέλλον με λογής φορητών συσκευών μέτρησης σε πραγματικό χρόνο «γηπέδου» μεταφέροντας δεδομένα, εικόνες και πληροφορίες σε όλους τους ενδιαφερόμενους.


Η ειδική μηχανογραφική εφαρμογή ATHLESIS όπως αξιολογήθηκε από καταξιωμένους τεχνικούς και διοικητικούς παράγοντες  στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελεί ένα απο τα πλέον σύγχρονα και λειτουργικά διοικητικά μηχανογραφικά συστήματα sports managementπου υπαρχουν αυτή τη στιγμή διαθεσιμα στο σύγχρονο κόσμο του ερασιτεχνικού volley. Ολοκληρώνοντας αυτή την πολύμηνη προσπάθεια και συνεργασία, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που θα χρησιμοποιήσουμε για πρώτη φορά στο χώρο του ερασιτεχνικού volleyστην Ελλάδα ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για την καταγραφή και ανάλυση των ατομικών αθλητικών δεδομένων και ομαδικών αγωνιστικών επιδόσεων των ομάδων ενώ υπάρχει ειδική εφαρμογή (module) παρακολούθησης και ανάδειξης ανερχόμενων αθλητών και αθλητριών υποδομών (talent management).

Παραθέτουμε ορισμένες μόνο απο τις δυνατότητες της εξαιρετικής αυτής μηχανογραφικής εφαρμογής η οποία εγκαταστάθηκε με επιτυχία στους servers της Ακαδημίας.









Και πολλά άλλα…….. τα οποία αποτελούν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ για τους τεχνικούς και διοικητικούς υπεύθυνους του αθλητικού συλλόγου στην κατεύθυνση του προγραμματισμού, του απολογισμού και κυρίως τη λήψη αποτελεσματικών αποφάσεων που βασίζονται στην ανάλυση δεδομένων και πληροφοριών των πραγματικών πρωταγωνιστών και τη βασική πηγή ενδιαφέροντος που είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες υποδομών του συλλόγου.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που δημιουργήσαμε και διαθέτουμε το μοναδικό αυτό ολοκληρωμένο αθλητικό μηχανογραφικό πρόγραμμα στους συνεργαζόμενους αθλητικούς συλλόγους το οποίο για πρώτη φορά προσφέρεται στην υπηρεσία της ανάπτυξης τμημάτων υποδομών και ξεκινάει με τη συνεργασία με ιστορικό αθλητικό σύλλογο στην περιοχή της Αττικής στην αθλητική ένωση ΕΣΠΕΔΑ.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές αυτής της σημαντικής προσπάθειας που υλοποιήθηκε και η οποία θα συμβάλλει στα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της Πρότυπης Ακαδημίας και του αθλητικού συλλόγου.

Βασίλης Τζώρτζης
Διευθυντής Πρότυπης Ακαδημίας
STARVOLLEY

2 σχόλια

  • Comment Link Βασίλης Τζώρτζης Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 15:56 posted by Βασίλης Τζώρτζης

    Αγαπητέ κ. Σαραντέα
    Οσο και να φαίνεται απίστευτο ΔΕΝ υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ κόστος εκκίνησης ή ΑΛΛΗ οικονομική επιβέρυνση για το γονέα του αθλητή ή της αθλήτριας που συμμετέχει στην Πρότυπη Ακαδημία μέσω του αθλητικού σωματείου με το οποίο υπάρχει η στρατηγική συνεργασία. Με άλλα λόγια ο γονέας εξακολουθεί να καταβάλλει το συμφωνηθέν ποσό της μηνίαίας συνδρομής του στο αθλητικό σωματείο ενώ την ίδια στιγμή απολαμβάνει μοναδικά προνόμια και παροχές για τα οποία ουσιαστικά δεν επιβαρύνεται οικονομικά γιατί πολύ απλά δε θα είχε τη δυνατότητα να καταβάλλει μια τόσο υψηλή μηνιαία συνδρομή.
    Η Πρότυπη Ακαδημία Star Volley αναζητά και εξασφαλίζει σημαντικότατες χορηγίες (σε είδος ή σε οικονομικούς πόρους) τις οποίες - σε πλήρη συμφωνία και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό με το αθλητικό σωματείο, φροντίζει να τις μετατρέπει σε παροχές προς τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες ώστε να είναι σε θέση να απολαμβάνουν ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ χωρις να επιβαρύνονται οι οικογένειές τους με επιπρόσθετο οικονομικό κόστος.
    Στην πράξη δημιουργήσαμε ένα ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ το οποίο θεωρούμε ότι θα συμβάλλει τα ΜΕΓΙΣΤΑ στην ανάτπυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα και ουσιαστικά θα αποτελέσει μια νέα πρόταση για το νέο τρόπο και τη νέα φιλοσοφία που θεωρούμε ότι θα διέπει στα επόμενα χρόνια οποιαδήποτε ουσιαστική προσπάθεια ανάπτυξης των υποδομών με πλήρες επαγγελματικό προφίλ και ανάδειξη της κοινωνικής αποστολής που τόσο η Πρότυπη Ακαδημία όσο και το αθλητικό σωματείο, έχουν αναλάβει.
    Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε ότι ένα κομβικής σημασίας θέμα που θα εξασφαλίσει την επιτυχία του πρωτοπορειακού αυτού εγχειρήματος, είναι η επιλογή του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ σε μια ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΣΤΟΧΕΥΣΗ στο κοινό όραμα της ανάπτυξης των υποδομών. Μετά την πάροδο ενός και πλέον έτους με πολύ δημιουργικές συζητήσεις με διοικήσεις και παράγοντες πολλών αθλητικών σωματείων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής (ΕΣΠΕΔΑ και ΕΣΠΑΑΑ), ΜΟΝΟ ΕΝΑ πληροί τις υψηλές προδιαγραφές που έχουμε εξ’ αρχής θέσει σε σχέση (α) με το μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, (β) τη φιλοσοφία της ανάπτυξης των υποδομών, (γ) την επιλογή των συνεργατών των αγωνιστικών ομάδων υποδομών, (δ) τη διαθεσιμότητα αγωνιστικών χώρων και υποδομών και (ε) τη δυνατότητα εκπαίδευσης των ομάδων υποστήριξης των νεαρών αθλητών και αθλητριών για εγχώριες και διεθνείς αθλητικές δραστηριότητες.
    Σε όλα τα τυχόν ερωτήματα που θα επιθυμούσατε να θέσετε, θα χαρούμε να απαντήσουμε στη Συνέντευξη Τύπου που θα δώσουμε μαζί με τη διοίκηση του αθλητικού σωματείου σε δύο εβδομάδες σε κεντρικό σημείο στην Αθήνα (θα υπάρξει σχετικό Δελτίο Τύπου με λεπτομέρειες για το γεγονός) αλλά επίσης είμαι στη διάθεσή σας ([email protected]) για μια προσωπική ενημέρωση σε θέματα στα οποία χρειάζεστε ενημέρωση.
    Β. Τζώρτζης

  • Comment Link Γιώργος Σαραντέας Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 04:37 posted by Γιώργος Σαραντέας

    Καλημέρα υπάρχει κάποιο βασικό κόστος εκκίνησης που μπορείτε να μας αναφέρετε,
    γιατί υποθέτω θα αυξομειώνεται και με βάση τις επιπλέον ή μη παροχές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.