1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-05-2015 14:55

Στη Δραπετσώνα το... μεικτό

Η Δραπετσώνα κατέκτησε την 1η θέση καθώς στον τελικό του final 4 μη ενεργών μεικτή κατηγορία Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. 2014-2015, νίκησε τον Πήγασο(1) με 3-1 σετ στον τελικό που διεξήχθη την Κυριακή 17/5 στο 2ο κλειστό γυμναστήριο Χαϊδαρίου.
Τα σετ του αγώνα : 24-26, 25-18, 25-18, 25-22

Δραπετσώνα (Λευτέρης Κογκαλίδης) : Κοϊμτζόγγλου, Αθανασάκος, Σπάλλα, Καγιάλης, Ευθυμιάδου (αρχηγός), Βραδης / Μπουλούμπασης, Σαββίδης, Νόου, Πασαλόγλου Διαμαντίδου, Κυρίσογλου, Κρανιδιωτου, Οκκάς,

Πήγασος (1) (Ιόλη Πανίδη) : Δρακούλη, Δημητρούλιας Ι, Κογκαλίδου, Μπαρμπάτσης, Τασούλα, Δημητρούλιας Π, (αρχηγός)/ Κιτσάκη (λ), Κουτσουλίνης, Σιδέρης, Τακτικός, Κυριαζής, Ξυπολιτά, Ντουλμά

Διαιτητές : Κατσούλης Βασίλης, Δαλέκου Αργυρώ

Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε η ομάδα του ΣΥ.Δ.ΠΕ. επικράτησε του Πήγασου (2) με 3-0 σετ (26-24, 25-18, 25-23) και κατέκτησε την 3η θέση.


ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ Final 4 ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΕΙΚΤΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Πασαδόρος: Τασουλα Αθ (Πήγασος(1))

Επιθετικός: Μπαρμπάτσης (Πήγασος (λ))

Υποδοχέας: Βελώνης (ΣΥ.Δ.ΠΕ.)

Μπλοκέρ : Μπαρμπάτσσης (Πήγασος (1))

MVP: Βραδής (Δραπετσώνα)

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Κος Μιχάλης Σελέκος, ο δημοτικός σύμβουλος Κος Βαγγέλης Ντινιακός, τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. κ.κ. Πλάτων Δεσάντης και Λευτέρης Κογκαλίδης, ο πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ. Αθήνας Κος Αλέξανδρος Μυλωνάκης και η γενική γραμματέας του ΣΥ.Δ.ΠΕ. Δ.Α.Π. Κα Γεωργία Μεταξά.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ευχαριστεί τον σύλλογο του Πήγασου για την πολύτιμη συμβολή του στη διοργάνωση, όπως επίσης και όλους τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο, που με την άψογη συμπεριφορά τους συνέβαλλαν τα μέγιστα στο να διεξαχθεί για μια ακόμη φορά μία εξαιρετική διοργάνωση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.