1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-05-2015 19:58

Η ΑΕ Γκύζη - Πολυγώνου κατέκτησε το 2ο Pink Spike Tournament (photos)

Παρουσία πολλών φίλων του αθλήματος, έγινε ο τελικός του 2ου Pink Spike Tournament μεταξύ της ΑΕ Γκύζη-Πολυγώνου και του ΑΟ Θρακομακεδόνων στο κλειστό γυμναστήριο του Λόφου Στρέφη.

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με τις δυο ομάδες να κοντράρονται και να εναλλάσσονται στο σκορ. Η ομάδα του Σωτήρη Καλλίνη, ήταν πιο ψύχραιμη στο τέλος του σετ και έκανε το 0-1 με 25-27.

Η αθλήτριες του Κώστα Κατσικολιά όμως, μπήκαν αποφασισμένες στο δεύτερο σετ και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στις φιλοξενούμενες να αντιδράσουν, φτάνοντας στο 25-14 και το 1-1 σετ.

Το 3ο σετ ήταν καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα με το πάθος των αθλητριών να ξεχειλίζει και τον κόσμο στις εξέδρες να χειροκροτεί τις προσπάθειες. Με όπλο τις δυο κεντρικές Ματζώρου και Τζαναβάρη, η ομάδα του Γκύζη έφτασε στο 2-1. (25-19).

Με ανεβασμένο το ηθικό από το 2-1 σετ, οι τυπικά γηπεδούχες πήραν μεγάλη διαφορά από την αρχή, κυρίως με το σερβίς και δεν την έχασαν μέχρι τέλους, φτάνοντας στο 25-16 και το τελικό 3-1 σετ που τις έφερε στην κορυφή του 2ου Pink Spike Tournament.

ΑΕ Γκύζη/Πολυγώνου –ΑΟ Θρακομακεδόνων 3-1 (25-27, 25-14, 25-19, 25-16)

ΑΕ ΓΚΥΖΗ/ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ (Κατσικολιάς): Κουτρουμάνη, Τζούριτς, Δήμα, Τζαναβάρη, Παγώνη, Μεταΐ, Άνθη, Δαμασκηνού (λ), Ανδροπούλου (λ), Μαλιουρη, Ψαροπούλου, Μαντζόρου, Κρητικού

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ (Καλύνης): Ξούρη, Σαϊτη, Παπατριανταφύλλου, Παναγοπούλου, Καψάλη, Καραούλη, Σουσούνη, Σωτηράκου, Παπαναστάση, Πολυχρόνη

MVP η Παγώνη

Πολυτιμότερη Αθλήτρια της διοργάνωσης ανακηρύχθηκε η πασαδόρος της ΑΕ Γκύζη-Πολυγώνου, Αγγελική Παγώνη. Την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος του συνδιοργανωτή ΠΑΟ Κουκάκι,κος Γιώργος Κερκινές.

Την απονομή της 2ης θέσης στην ομάδα ΑΟ Θρακομακεδόνων, έκανε ο αντιπρόεδρος της ΑΕ Γκύζη-Πολυγώνου κος Νίκος Σπυρόπουλος.

Την απονομή της 1ης θέσης στην ομάδα της ΑΕ Γκύζη-Πολυγώνου έκανε ο πρόεδρος του ΑΟ Θρακομακεδόνων, κος Χρήστος Σουσούνης.

block_tzanavari_anthi.jpgdjuric.jpgpink_cups.jpgmvp_pagwnh_kerkines.jpggkyzh_winners.jpgblock_tzuric_tzanavari.jpggkyzh.jpggkyzi_thrakomakedones.jpgkoykaki_3rd.jpg

1 σχόλιο

  • Comment Link Αθλήτριες είμαστε όλες Σάββατο, 09 Μαΐου 2015 10:37 posted by Αθλήτριες είμαστε όλες

    Μπράβο στο volleynews και σε όλα τα site που ασχολούνται περισσότερο με ένα απλό τουρνουά και δεν κάνουν καμία αναφορά για τις ομάδες που αγωνίζονται στα play off ανόδου. Προφανώς οι ομάδες που δεν πέρασαν στην επόμενη φάση ίδρωσαν περισσότερο απο τις υπόλοιπες που επι τρεις μήνες προπονούνται και αγωνίζονται για να ανέβουν κατηγορία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.