1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-03-2015 14:58

«Να μας προσέχετε»

Παγκόσμιες ημέρες υπάρχουν πολλές, η γυναίκα όμως είναι μία, γι΄αυτό και η δική της είναι πάντα ξεχωριστή! Έχουν περάσει ήδη 105 χρόνια από την καθιέρωση του εορτασμού της. Όλα, όμως, ξεκίνησαν ακόμα 53 χρόνια πριν, όταν στις 8 Μαρτίου του 1857 εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας και ίσα δικαιώματα, ανοίγοντας το δρόμο για την ισότητα. Οι δικές μας, Εύα Χαντάβα και Εύη Χρήστου μίλησαν για αυτή την ημέρα και τη σχολίασαν με το δικό τους τρόπο.

Αν σου ζητούσαμε μια ευχή για την ημέρα της γυναίκας, που θα ήθελες να κάνεις «καρφί» και που «μπλοκ»;

«Θα ευχόμουν το "καρφί" να ήταν ο σεβασμός και η εκτίμηση στο φύλο της γυναίκας και το "μπλοκ" να σταματούσε την κακοποίηση γυναικών που υπάρχει σε πολύ μεγάλο ποσοστό στον κόσμο, γιατί όσο και να μη φαίνεται πολλές φορές ή προσπαθούμε να το κρύψουμε ,η γυναίκα είναι ευαίσθητο πλάσμα. Να μας προσέχετε λοιπόν. Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες».

Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, θα ήθελες ν' ανέβεις στο φιλέ και να μας πεις μια ευχή για όλες τις γυναίκες του κόσμου;

«Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες του κόσμου υγεία για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στον υπέροχο ρόλο της μητρότητας που φαντάζομαι ότι είναι και το πιο δύσκολο στοίχημα για εκείνες αλλά στο οποίο είναι γεννημένες για να τα καταφέρνουν εξαίσια! Και επίσης εύχομαι αισιοδοξία σε όλες τις γυναίκες της σύγχρονης εποχής που καταφέρνουν μέσα από τους γοργούς ρυθμούς της ζωής και της καθημερινότητας να κρατούν το χαμόγελο τους και να αγαπούν τον εαυτό τους όσες δυσκολίες και αν συναντούν».

Πηγή: sdna.gr 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.