1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-01-2015 00:28

Το βόλεϊ ψηφίζει Προσαλίκα

Παρουσία πολλών εκπροσώπων του Τύπου, πραγμαποποιήθηκε η εκδήλωση του Στέλιου Προσαλίκα σε γνωστό εστιατόριο με αφορμή της υποψηφιότητάς του στις εκλογές με «Το ΠΟΤΑΜΙ», στην περιφέρεια της Β' Αθηνών. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του κόματος Σταύρος Θεοδωράκης.

«Μπορώ να φανώ χρήσιμος χωρίς να παριστάνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Είμαι με το Ποτάμι γιατί είναι ένας χώρος καινούριος, στον οποίο κάποιος που θέλει να φέρει αλλαγές και μεταρρυθμίσεις δεν δεσμεύεται από μια παγιωμένη πολιτική και ένα σύστημα που αρνείται την αλλαγή.

Ο αθλητισμός δεν έχει γλιτώσει ούτε από την οικονομική κρίση, ούτε από την ηθική παρακμή. Η παρακμή αυτή έφερε αλυσιδωτές επιπτώσεις και αυτή τη στιγμή είναι ανάγκη να ξαναστηθεί η αθλητική σκηνή με τον ίδιο τρόπο που στήνονται οι ομάδες και οι επιχειρήσεις. Τρία είναι τα βήματα που απαιτούνται: η δημιουργία ενός οράματος, έπειτα η σύνθεση της διαφορετικότητας και ύστερα η αξιοκρατική στελέχωση. Όταν στήνεις κάτι καινούριο, για να πετύχει πρέπει να οραματιστείς ένα στόχο, μετά να συνθέσεις τις διαφορετικές απόψεις, ιδεολογίες και συνθήκες και ύστερα να δημιουργήσεις μια ομάδα με τους καλύτερους.

Κατά τη θητεία μου ως πρόεδρος στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, προωθήσαμε πρωτόγνωρες τομές και μεταρρυθμίσεις για τα ελληνικά αθλητικά δρώμενα. Από τη μεταφορά των γραφείων της Ομοσπονδίας καταφέραμε να εξοικονομήσουμε αρκετές χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα και υλοποιήσαμε δράσεις για την αυτοχρηματοδότησή της. Όμως, μετά από 2 χρόνια θητείας, συνειδητοποίησα ότι οι αλλαγές δεν μπορούν να προχωρήσουν μέσα από τις κατεστημένες δομές και νοοτροπίες που έχει δημιουργήσει ο κομματισμός», είπε στην τοποθέτησή του ο Στέλιος Προσαλίκας, ο οποίος διατηρεί στο Facebook τον λογαριασμό https://www.facebook.com/prosalikas προκειμένου να διαδώσει τις θέσεις τους και να επικοινωνεί με τον κόσμο.

1 σχόλιο

  • Comment Link Ντάνος Κουλουμπής Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 02:04 posted by Ντάνος Κουλουμπής

    Οι νέοι ψηφίζουν Θεοτοκάτο !

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.