1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
16-11-2014 17:26

Παπαγγελόπουλος: «Είχα ενημερώσει Δρίκο και Καλλιμάνη»

Από τα θέματα της ημέρας είναι η κλήση του Νικόλα Παπαγγελόπουλου στον αθλητικό δικαστή για αδικαιολόγητη (;) άρνηση στην Εθνική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι. Ο κεντρικός του ΑΟ Κηφισιάς, καλείται από την Ομοσπονδία να απολογηθεί γιατί παρουσιάστηκε ξαφνικό οικογενειακό θέμα, για το οποίο είχε ενημερώσει, όπως δήλωσε ο ίδιος  στο volleynews.gr :

Ο κεντρικός του ΑΟ Κηφισιάς δήλωσε αρχικά για το παιχνίδι με τον Φοίνικα, αλλά και την εικόνα της ομάδας του: «Η ομάδα μας όπως και πέρσι χρειαζόταν λίγο χρόνο προσαρμογής κι αυτό το είχε δείξει από τα φιλικά. Έτσι γίνεται και φέτος, δενόμαστε σιγά σιγά. Στο χθεσινό παιχνίδι μπορούσαμε να είχαμε φύγει με 3 βαθμούς. Μπήκαμε δυνατά, και είναι λογικό κάποια στιγμή να αντιδράσει ο Φοίνικας, αφού έπαιζε στο γήπεδο του και είχε τον κόσμο του. Το καθοριστικό ήταν το τέταρτο σετ, που δίναμε πόντους στην Σύρο με τα λάθη μας. Τέλος καλό, όλα καλά. Πάντα όταν κερδίζεις την Σύρο, ακόμη κι όταν δεν έχει η ομάδα την ίδια αίγλη με το παρελθόν, είναι κάτι καλό για την ψυχολογία σου. Όλοι παίξαμε καλά. Η συνολική εικόνα της ομάδας είναι αρκετά ικανοποιητική. Για τον εαυτό μου είναι νωρίς να βγάλω συμπεράσματα σε σχέση με πέρσι. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι έχει μείνει ο βασικός κορμός και όσο δένεσαι και υπάρχει συνοχή, είναι ό,τι καλύτερο για να σε βοηθήσω».

Όσο για την κλήση στον αθλητικό δικαστή, ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος είπε:

«Στην Εθνική ομάδα δεν αρνήθηκα κάποια πρόσκληση. Αγωνίστηκα κανονικά, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να φύγω γιατί είχα ένα οικογενειακό θέμα υγείας. Ενημέρωσα τον κύριο Δρίκο και τον κύριο Καλλιμάνη. Από τότε δεν είχα κάποια ενημέρωση και κάποια επικοινωνία. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει. Εννοείται πως θα παρουσιαστώ στον αθλητικό δικαστή. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι προβλέπεται». 

Φιορέλα Μάλο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.