1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2014 01:32

Πρώην πρωταθλητής στίβου και μάνατζερ αθλητών στο βόλεϊ συνελήφθη για εκβιασμό

Μάνατζερ αθλητών και αθλητριών του βόλεϊ είναι ο πρώην πρωταθλητής του στίβου στα 400 μέτρα εμπόδια που συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία ότι εκβίαζε φοιτήτριες με κλεμμένες αισθησιακές φωτογραφίες τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στο ethnos.gr ο κατηγορούμενος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (12/11) στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Στον υπολογιστή του βρέθηκαν περισσότερες από 140.000 φωτογραφίες. Εκτιμάται δε ότι περίπου 1.000 κορίτσια έπεσαν θύματα του κατηγορούμενου, ο οποίος, προσποιούμενος τον ερευνητή, αποκτούσε πρόσβαση στα αρχεία τους και αφού έκλεβε αισθησιακές τους φωτογραφίες, τις εκβίαζε για να βγουν μαζί του ερωτικά ραντεβού.

Ο πρωταθλητής κατά την προανάκριση παραδέχτηκε ότι υπέκλεψε 116 φωτογραφίες από φοιτήτριες πορνογραφικού περιεχομένου. Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, ο πρώην αθλητής εμφανιζόταν ως φοιτητής και αφού εντόπιζε στο Facebook φωτογραφίες όμορφων φοιτητριών τούς έλεγε ότι κάνει μεταπτυχιακό επάνω σε νέο antivirus για υπολογιστές.

Μετά τις έπειθε να κάνει ελεγχόμενη - απομακρυσμένη περιήγηση στον υπολογιστή τους μέσω του συστήματος team viewer, ενώ ταυτόχρονα εγκαθιστούσε ένα πρόγραμμα το οποίο του εξασφάλιζε πρόσβαση σε όλα τους τα αρχεία.

Έπειτα έκανε περιήγηση και υπέκλεπτε τα αρχεία, και τις αισθησιακές φωτογραφίες των κοριτσιών. Το επόμενο βήμα του, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ήταν να επικοινωνεί με κάποια από τα κορίτσια αυτά και αφού τα εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες, τους ζητούσε ερωτικά ραντεβού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έως τώρα 18 φοιτήτριες έχουν ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον του ενώ διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό και των υπολοίπων ατόμων που έπεσαν θύματα του δράστη.

2 σχόλια

  • Comment Link G.13 Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 12:40 posted by G.13

    Καλό είναι να βγάζετε και τ'όνομα του ή έστω τ'αρχικά(Κ.Α) του που σε κάποια site υπάρχουν ήδη. Τουλάχιστον απαλλάχτηκε το άθλημα από έναν ''μάνατζερ'' που έπειτα από κάποιες συζητήσεις μαζί του στην Κυψέλη συνειδητοποίησα ότι είναι απίθανο να γνωρίζει αν η μπάλα είναι στρογγυλή ή τετράγωνη. Καλό θα ναι επειδή ο συνεργάτης του είναι στον χώρο του βόλεϊ(και δείχνει μια χαρά παιδί)να βγει και να πει κάτι γιατί κάποιοι-ες του χουν εμπιστευτεί το μέλλον τους.

  • Comment Link rossonero Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 07:39 posted by rossonero

    βγάλτε και το ονοματάκι του , να δουν οι αθλητές/ αθλήτριες αυτού του αθλήματος σε ποιους δίνουν το αθλητικό τους μέλλον....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.