1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
17-09-2014 19:02

Ντέρμπι στην Κυψέλη, με τον ΑΟΚ νικητή

Με επικράτηση του ΑΟ Κηφισιάς ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΑΟΚ στην Κυψέλη. Η ομάδα των βορείων προαστείων επικράτησε των «πρασίνων» με 2-1 σε ένα παιχνίδι με δυναμική και από τις δύο ομάδες.
Ο Κώστας Αρσενιάδης δοκίμασε όλους τους παίκτες του πλην των Σπύρου και Σπανού. Για τον Παναθηναϊκό, από τους ξένους, ο Καμίνσκι (Πολωνία) αγωνίστηκε ως βασικός, ενώ ο Χόι (Ολλανδία)  μπήκε στο δεύτερο σετ.
 
Μετά το δύσκολο σαββατοκύριακο με τον  Φοίνικα Σύρου, η Κηφισιά άυξησε τις νίκες στα φιλικά παιχνίδια της και περιμένει τους αγώνες της Παρασκευής και του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε φιλικό σήμερα με την Λαμία. Ο αγώνας της Παρασκευής θα διεξαχθεί στις 18.30 ενώ του Σαββάτου στις 17:00 στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, αντιμετωπίζει τη Λαμία στην πόλη της το Σάββατο στις 17.30. 
 
Τα σετ: 1-2 (23-25, 25-23, 23-25)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Αδαμόπουλος, Πρωτοψάλτης, Στιβαχτής, Καμίνσκι, Πανταλέων / Πολυχρονιάδης (λ), Χόι, Αριστόπουλος.
 
ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Γιοβάνοβιτς, Νικολάκης, Παπαγγελόπουλος, Φερέρα, Ρουμελιωτάκης, Σουλτανόπουλος / Ταμπουρατζής (λ), Σούρδι, Μάρκου, Χατζηπροδρόμου, Κόντος, Κυπριανός.

1 σχόλιο

  • Comment Link panatha 13 Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 16:56 posted by panatha 13

    γιατι παλι δεν εχει στατιστικα του αγωνα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.