1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
19-07-2014 12:20

Μανιατέας, Ντάκουρης και Καντιώτης, Τσαλικιάν οι πρώτοι νικητές

Οι Μανιατέας/Ντάκουρης και Καντιώτης/Τσαλικιάν εξασφάλισαν είναι τα πρώτα ζευγάρια που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην Β' Φάση του 3ου τουρνουά Μaster που διεξάγεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Vari Sports Club.
Οι Νίκος Μανιατέας και Βαγγέλης Ντάκουρης από την Μεσσηνία στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου στο Vari Sports Club κέρδισαν 2-0 (21-17, 21-17) τους Μαλαματίνα/Ρέζκ και προκρίθηκαν στην Β' φάση του τουρνουά όπου θα αντιμετωπίσουν τους Μπιλλίρη/Ρουμελιωτάκη.

Το δεύτερο ζευγάρι που πέτυχε νικηφόρο ξεκίνημα, οι Γιώργος Καντιώτης και Ατάμ Τσαλικιάν είχαν εύκολο έργο απέναντι στους Μανδάλη/Μήλεση και με το 2-0 (21-13, 21-14) αντιμετωπίζουν στον Β' γύρο τους Μούρτζιο/Παπαδημητρίου.
Ο Ατάμ Τσαλικιάν αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι αν και πρωί και ευελπιστώ να πάμε το ίδιο καλά και στη συνέχεια», ενώ ο συμπαίκτης του στην άμμο και αθλητής του Πανιωνίου Γιώργος Καντιώτης συμπλήρωσε «Ξεκινήσαμε με το δεξί τα παιχνίδια μας στο τουρνουά και παρά το γεγονός πως ήμασταν αρκετά χαλαροί πήραμε τη νίκη και ελπίζω να πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα στον επόμενο αγώνα μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.