1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-07-2014 13:47

Δρίκος: «Λιγότερα λάθη, περισσότερη πίεση»

Όλοι στην Εθνική ομάδα των ανδρών περιμένουν στον αυριανό β' ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ απέναντι στην Σλοβενία και ο Σωτήρης Δρίκος έδειξε τον δρόμο για την πρόκριση.
«Φυσικά και υπάρχει προσμονή σε όλη την ομάδα για το δεύτερο ματς… Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο χαίρεσαι που θα συμμετάσχεις, έχει ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς θέλουμε να πετύχουμε την ανατροπή, αλλά θα είναι πολύ ωραίο εφόσον γίνει», δήλωσε ο Σωτήρης Δρίκος και συμπλήρωσε: «Τα παιχνίδια αυτού του τύπου με εντός και εκτός έδρας αγώνες είναι ούτως ή άλλως ματς σκληρά και δύσκολα. Δεν έχεις να πεις πολλά πριν από το παιχνίδι και σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα κρίνεται από το βαθμό συγκέντρωσης μέσα στον αγώνα. Αυτός που έχει πιο μεγάλες ‘αντιστάσεις’ είναι αυτός που θα κερδίσει».

Με τον πρώτο αγώνα να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και των δύο ομάδων, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός περιμένει ότι η αντίπαλος μας «θα είναι ακόμη καλύτερη, αφού παίζει εντός έδρας», αλλά πιστεύει ότι το ίδιο ισχύει και για τη δική μας αρκεί «να κάνουμε λιγότερα λάθη, να ασκήσουμε λίγο περισσότερη πίεση στο σερβίς και να έχουμε καλύτερο έλεγχο στη ροή του αγώνα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.