1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-06-2014 23:15

Καλμαζίδης: «Ήμασταν κακοί»

ΠΣΑΤ Αποστολή - Γιάννης Πάγκος
Ο Γιάννης Καλμαζίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η Ελλάδα στο παιχνίδι.



«Ήμασταν κακοί σήμερα. Ενώ ξεκινήσαμε σχετικά καλά το παιχνίδι και ελέγχαμε τον δικό τους ρυθμό, για μία ακόμη φορά αυτό που μας προβλημάτισε ήταν το πώς πήγε το δικό μας παιχνίδι και όχι του αντιπάλου», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Κάναμε αρκετά λάθη, ειδικά στην επίθεση και στο σερβίς και δύσκολα μπορώ να πω ότι ήμασταν καλοί σε κάτι σήμερα. Ισως, στην άμυνα και στο μπλοκ, εκεί ναι, τα ποσοστά μας ήταν σε ικανοποιητικά επίπεδα αλλά δεν αρκεί αυτό. Μετά, θα πρέπει να τελειώνεις και τις επιθέσεις».

Από τη μεριά του, ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Πασκουάλ Σαουρίν, έκανε μια σύγκριση των δύο παιχνιδιών που έγιναν επί ισπανικού εδάφους. “Σήμερα, στο δεύτερο παιχνίδι, κάναμε λιγότερα λάθη από ό,τι στο πρώτο και η Ελλάδα έκανε περισσότερα. Αυτή νομίζω ότι ήταν και η διαφορά και αυτό που μας έδωσε και τη νίκη, όπως και το γεγονός ότι το δικό μας σερβίς ήταν σε καλύτερα επίπεδα από της Ελλάδας. Είμαι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις και τη νίκη”.

Η Εύα Χαντάβα είπε, μεταξύ άλλων, ότι… “αν παίζαμε σε όλο το παιχνίδι όπως παίξαμε στο τρίτο σετ, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι στα δύο παιχνίδια στην Ισπανία δεν δείξαμε τόσο μεγάλη ανταγωνιστικότητα όπως σε αυτά που είχαν προηγηθεί στην Ελλάδα, τώρα όμως θέλουμε να πάρουμε “εκδίκηση” από τις Ισπανίδες στα παιχνίδια στο Ρέντη”. Η Χαντάβα πρόσθεσε: “Ελπίζω να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι φυσικά να πάρουμε τη νίκη”.

Η Κατερίνα Γιώτα ξεπέρασε το πρόβλημα στον δεξιό αντίχειρα που την είχε κρατήσει εκτός δράσης στο πρώτο παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους. “Κάναμε κακή εμφάνιση. Θα προσπαθήσουμε να το αφήσουμε πίσω μας, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και να βγάλουμε τα καλά στοιχεία που έχουμε στο παιχνίδι μας, στους αγώνες που ακολουθούν στην Ελλάδα”, είπε μετά το τέλος του αγώνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.