1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-06-2014 22:58

«Αρκούδα» ξανά στον δρόμο του

Ένα μεγαθήριο θα βρισκόταν έτσι και αλλιώς στο δρόμο του Ολυμπιακού στην φετινή περιπέτεια του Τσάμπιονς Λιγκ, που μετά την Μπελογκόριε Μπελγκοροντ και την Νίζνι Νόβογκορντο καλείται να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ρωσίας και πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2012 και 2008, Ζενίτ Καζάν.
Η Καζάν του Ολυμπιονικη Βλάντιμιρ Αλεκνό, έχει κατάκτήσει 6 πρωταθλήματα Ρωσίας, 3 κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ, ενώ έχει πάρει δύο φορες το Τσάμπιονς Λιγκ (2008, 2012)

Από τις μεταγραφές τις ξεχωρίζει ο Κουβανός και πολύ ταλαντούχος ακραίος, Βιλφρέδο Λεόν που περσι είχε μείνει χωρίς ομάδα, όπως και άλλοι συμπατριώτες του. Ακόμα πήρε τον πασαδόρο Κονσταντίν Λέσικ που θα αντικαταστήσει τον μεγάλο Νίκολα Γκρμπιτς που κάνει πλέον καριέρα προπονητή και δύο κεντρικούς που θα πλαισιώσουν τον κεντρικό Αλεξάνδρερ Βολκόφ. Ο λόγος τους Αλεξάντερ Γκούτσαλιουκ από την Φακέλ και Αντρέι Αστσεφ. Αποκτήθηκε και ο Αλεξάντερ Αμπροσίμοφ από τη Νοβοσιμπίρσκ.

Ο Ολυμπιακός την συνάντησε στο Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2007-08 και ηττήθηκε 3-0 στον Πειραιά και 3-2 στην Ρωσία. Τότε οι ερυθρόλευκοι είχαν τερματίσει στην τρίτη θέση του ομίλου πίσω και από την Φριντρισχάφεν με την οποία ισοβάθμησε στους 9 βαθμούς.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν το αίμα τους πίσω τη σεόν 2009-10. Τότε είχε συναντήσει την Καζάν στην 12άδα. Στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 για να χάσει με 3-2 στον επαναληπτικό και να προκριθεί. Στη συνέχεια αποκλείστηκε από την Ντιναμό Μόσχας.




Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.