1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-06-2014 22:10

Παγιάν: «Σέβομαι και αγαπώ την Ελλάδα»

Ιδιαίτερα έντονα βίωσε ο Χόρχε Παγιάν, την αναμέτρηση του Σαββάτου μεταξύ της πατρίδας του, Κολομβίας, και της Ελλάδας για το Μουντιάλ ποδοσφαίρου.

Ο Κολομβιανός μάλιστα ξέφυγε λίγο παραπάνω, και σε μία από τις δημοσιεύσεις του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook είχε μια άσχημη στιγμή, η οποία πιθανόν να οφείλεται στην ένταση της αναμέτρησης.

Ωστόσο, ο Κολομβιανός με νέα ανάρτηση στο προφίλ του σήμερα, έσπευσε να απολογηθεί προς τους Έλληνες φίλους του, οι οποίοι πιθανόν είχαν παρεξηγηθεί από την προηγούμενη του τοποθέτηση.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του άσσου της ΑΕΚ:

«Moυντιάλ 2014: Ελλάδα vs Colombia

Δύο σημαίες, δύο πατρίδες

Κολομβία, η πατρίδα που κυλάει στο αίμα μου, Ελλάδα η πατρίδα που σέβομαι και αγαπώ
Το στάτους μου στο facebook «Vamos Colombia .......» ήταν η αποτύπωση της συγκίνησης και του ενθουσιασμού που ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Η Ελλάδα με δέχτηκε, μου έδωσε μια θέση εργασίας και μια εξαιρετική ευκαιρία για την καριέρα μου. Τη σέβομαι, την αγαπώ και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Θέλω λοιπόν να ζητήσω από όλους μια ειλικρινή συγγνώμη μέσα από το προφίλ μου, αν το σχόλιο μου αυτό προσέβαλε με οποιονδήποτε τρόπο. Η νίκη της Κολομβίας ήταν μόνο ένα παιχνίδι, και αυτός ο αυθορμητισμός μου προέκυψε από τη συγκίνηση του παιχνιδιού.

Ζητώ ξανά συγγνώμη, εύχομαι δύναμη και θάρρος για την Ελλάδα, τη δεύτερη μου πατρίδα».

payan

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.