1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2014 19:30

Τέλος ο Ανδρεόπουλος από τον Φοίνικα Σύρου

Μαζί με τα... exit polls ήρθε και το τέλος της συνεργασίας του Φοίνικα Σύρου με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο. Μετά από ένα χρόνο συνεργασίας ο κορίνθιος τεχνικός αποχωρεί από τη νησί έχοντας διαφωνήσει με στελέχη της διοίκησης για το εάν η εφετινή σεζόν ήταν επιτυχημένη ή αποτυχημένη.

6 σχόλια

  • Comment Link Αντε γειά Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 20:55 posted by Αντε γειά

    Αγαπητέ Συριανέ ζητώ ταπεινά συγγνώμη.Τελικά επειδή έχεις δίκιο νομίζω ότι αππερίφθη.

  • Comment Link Συριανός Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 14:25 posted by Συριανός

    Αγαπητέ Άντε Γειά εύχομαι το σχόλιο σου σχετικά μετο Νεώριο να μην είναι υποτιμητικό για το Νεώριο που όσον αφορά τα τμήματα παίδων και εφήβων είναι σαφώς ανώτερο από αυτά του Φοίνικα...

  • Comment Link παντογνωστης Κυριακή, 25 Μαΐου 2014 21:36 posted by παντογνωστης

    Οταν στις 4 ομαδες βγαινεις 4ος...η επιτυχια του ηταν τρομερη. Σιιιιιγουρα. Αν ηταν επιτυχια για εκεινον γιατι στην πιτα της ομαδας μετα την ηττα απο τη Βοχα αλλαξε στοχους και δηλωνε παμε τελικο? Μαλλον για να μην τον εστελνα σπιτι του απο τοτε ε?

  • Comment Link Αντε γειά Κυριακή, 25 Μαΐου 2014 20:37 posted by Αντε γειά

    Νά πάρεις καί τόν Γιάνουσεκ τόν παικταρά μαζί σου,ο διαγώνιος ο Αυστριακός έμαθα ότι έκλεισε στό Νεώριο δέν τόν πρόλαβες.

  • Comment Link Antivolley Κυριακή, 25 Μαΐου 2014 20:18 posted by Antivolley

    Ασφαλώς και απέτυχε! Δεν χρειάζεται ανάλυση...! Η επόμενη μέρα εύχομαι να μην (ξαναβρεί) στο τιμόνι της Σύρου προπονητές (δοκιμασμένου) τύπου Πάτρα ή παλαίμαχους αθλητές που προσπαθούν να πείσουν για την προπονητική τους επάρκεια.... Εύχομαι -επίσης- η προσπάθεια του συμπαθούς βάζελου να μην πέσει στο κενό με την διαφαινόμενη επιλογή στο πόστο του προπονητή, του απερχόμενου "Συριανού" κόουτς...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.