1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-03-2014 12:26

Η Πύλος υποδέχεται το βόλεϊ (video)

Δείτε το βίντεο που δημιούργησαν οι διοργανωτές του Φάιναλ 4 του κυπέλλου γυναικών που θα γίνει στην Πύλο. Εκεί συμμετέχουν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Πανναξιακός και ο Ηρακλής.
H κλήρωση ΕΔΩ

Media

3 σχόλια

  • Comment Link Πολύ γκρινιάρης Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 14:10 posted by Πολύ γκρινιάρης

    Ρε γκρινιάση, πρεσβευτή της κακιάς θέλησης, ποιο είναι το πρόβλημά σου; Ξέρεις ρε τι χρειάζεται για να οργανωθεί κάτι τέτοιο; Μου γίνατε όλοι απαιτητικοί και σαλονάτοι. Στο ... κομπλεξικοί. Αν δε γουστάρεις να μην έρθεις εε. Τα ονομαστικά εισιτήρια επιλέχθηκαν για ευνόητους λόγους, πράγμα που αν δεν μπορείς να αντιληφθείς ή σε ξεπερνά, καλύτερα να πας για ψάρεμα αυτό το σαββατοκύριακο.

  • Comment Link Ανωνυμος Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 13:06 posted by Ανωνυμος

    To Βιντεο ανεβηκε και κατεβηκε για ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ λογους . Δεν σκοπευαμε να σας διασκεδασουμε οπως προαναφερατε (ανεκδοτο).Για τη διοργανωση που μπορει να γελασει και ο καθε πικραμενος,θα σας προτεινα να κλεισετε καποιο απο τα ονομαστικα εισιτηρια που μας μαραναν για να δειτε ιδιοις ομασι...

  • Comment Link griniaris Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 12:27 posted by griniaris

    Αυτο με το βιντεο της Πυλου ειναι σαν ανεκδοτο πια... εχουν βγαλει μεχρι τωρα 3 official video τα οποια κατεβαινουν μεσα σε λιγες ωρες... Αν ετσι ειναι και η διοργάνωση θα γελασει ο καθε πικραμενος... τα ονομαστικα εισιτήρια τους μαραναν...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.